Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, nem olyan régóta vagyunk együtt, de eddig költöttem már rá pénzt és ő ezt nem viszonozta. Vegyek neki karácsonyra ajándékot vagy sem?
Szerintem ez még rendezõdni fog. Mi az elején megbeszéltük a barátommal, hogy ajándékot szülinapkor, karácsonykor és évfordulón adunk egymásnak. Ha én vagyok nála õ fizet ha õ jön hozzám inkább én de igazából igyekszünk felezni.
Ha a késõbbiekben nem változik a dolog beszélj vele errõl.
Hát szerintem ne mondja el a problémáját ,mert szerintem ha közli vele, hogy kivan akadva a lányra költött ezerpárszáz forint miatt, nem biztos,hogy a lány jól fogja lereagálni, azért valljuk be ez nem nagy összeg egy kapcsolatban, hogy később felhánytorgassák.
Meg sokkal 600 ft-ot egy teára, nem tudom mit gondoltál, egy sima ital MINDENHOL 200-300 legalább, ennél meg csak drágább lehet.
Am én mindig megbeszéltem a párommal(nő vagyok),hogy mi legyen karácsonykor megajándékozzuk -e egymást, és ha igen kb. milyen értékben. Szerintem ebben nincs semmi, legalábbis számomra mindig sokkal kellemetlenebb volt, ha egyáltalán nem egyeztek az elképzeléseink. Olyan is előfordult, hogy megmondtam ,hogy figyelj kicsim most le vagyok égve,vagy épp tudtam,hogy ő nem áll úgy,hogy ajándékot vegyen, idén inkább csak főzzünk valami finomat, ne ajándékozzunk, vagy maximum valami jelképes apróságot. Aztán annyi, sose volt belőle sértődés, ajándék nélkül is csodásan el lehet tölteni a karácsonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!