Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, nem olyan régóta vagyunk együtt, de eddig költöttem már rá pénzt és ő ezt nem viszonozta. Vegyek neki karácsonyra ajándékot vagy sem?
Akkor meg is oldódott a probléma, már nincs barátnőd, ha arra se méltat, hogy megindokolja,miért koptat akkor nem kár érte.
VISZONT őszintén amíg 700 ft- okon pörögsz egy párkapcsolatban addig nem is lesz sokáig barátnőd, és ezt komolyan mondom. Ez gáz. Ha adsz valakinek valami apróságot azt ne azért tedd,hogy te is kapjál, hanem mert megakarod lepni. Ha rendszeresen előfordul,hogy csak Te adsz neki ő meg sose, akkor oké, hogy rosszul esik, de itt egy alkalomról van szó.
De minek is írok, úgyse fogod fel, figyelj szerintem a következő kapcsolatodban noteszbe írd fel,hogy most ráköltöttél 500 ft- ot ,ennyivel tartozik neked viszonzás formájában, különben megsértődsz. Kíváncsi vagyok hány napos kapcsolataid lesznek. De a legjobb ha magaddal leszel kapcsolatban és akkor mindig te kapod a csokit amit megveszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!