Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit gondolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Exemmel több mint két honapja szakitottunk, mondhatni már már teljesen tulléptem rajta. Egyik napon azonban rámirt instagrammon, és kiakart békülni, ujra akarta kezdeni, azt mondta sokat gondolt ram es talalkozni akart. Persze en kinevettem, es megírtam neki hogy lepjen túl, mert engem ez már nem érdekel.Rá két napra azonban felhivott egy privát szám, és felvettem, mert volt már olyan hogy apukám számát privátnak jelezte ki. Viszont most egy lány szólt bele, hogy szia az en vagyok az exed uj baratnoje, es hogy ismerkedjunk, megkerdeztem hogy kirol van szo, es a a csaj meg a vezeteknevet se tudta, hanem a srac sugta neki a hatterben. Szerencsere csak annyit reagaltam hogy ez engem nemerdekel, majd kinyomtam a telefont. DE azert elgondolkoztam, hogy az exem miert akar felvagni, vagy egyaltalan miert volt ez jo. Ti mit gondoltok errol? Vagyjak e vissza vagy ne? Egy iskolaba jarunk sajnos....

2017. nov. 4. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nevetséges 😂 ilyen egy gyökeret
2017. nov. 4. 16:44
 2/5 Modeler ***** válasza:
100%

Elég gyerekes viselkedésre vall az ilyesmi...

Szerintem hagyd a témát, ne vágj vissza az ilyen butaságokra. Gondolom vagy olyan jó csaj, hogy pikk-pakk lehet másik pasid ha akarod. Addig is járj emelt fővel, az ilyen piti dolgokra rá se hederíts.

2017. nov. 4. 16:47
 3/5 1112 ***** válasza:
Hagyjad,van új kapcsolata,meg már neked is lesz. Nincsen már ővele dolgod szerintem. "Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi" :)
2017. nov. 4. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezzel írta volna le végleg magát nálam a helyedben. Hogy bírtad ki, hogy ne nevess bele a telefonba? Nevetséges az egész és nagyon szánalmas.
2017. nov. 4. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy alattomos suttyó gyökér az exed. Örülj hogy megszabadultál tőle.
2017. nov. 4. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!