Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondolnátok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha a lány akivel ismerkedtek még nem mutatott be a szüleinek? De a lány már volt nálatok és találkozott a szüleiddel. Ilyenkor ugye nem gondoltok arra rögtön,hogy a lány nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat?2017. nov. 4. 16:00
1/5 anonim válasza:
Nem, ilyenkor arra gondolok, hogy vajon milyenek lehetnek a Dél-alföldi éjszakai rágcsálók párzási szokásai?
2/5 anonim válasza:
Azt,hogy ne a hatam mogott tegyen olyat,amirol nem tudok,mert nem sok koze van azok kozt kutakodni,amihez nincs koze...
3/5 anonim válasza:
Az esetek nagy többségében ilyenkor arról van szó, hogy a lány egyelőre szégyell valamit.
Kicsi a lakás, nem szép a lakás, kicsit bunkók a szülők, fél a reakcióktól.
Semmiképpen sem arra gondolnék egyből, hogy tőled nem akar komolyat.
4/5 anonim válasza:
Örülnék neki. Számomra mindig kínos a családtagokkal történő ismerkedés.
5/5 Éron91 válasza:
Nem tudom milyen régóta vagytok együtt,de egy lányál ez mindig kínosabb lehet. Nem vihet haza mindenféle jött ment palit érted. Ha nem vagytok 1ütt fél éve szerintem még semmi gond,ha igen akkor üljetek le és beszéljétek meg. Kérdezz rá hogy van e valami oka mert te szeretnéd megismerni őket. Ez az egyenes út, a másik az hogy pofátlanul megkerülöd a csajod felkeresed a szüleit és elhívod őket vacsorázni és odaállítasz kam a nőddel és nincs visszaút! :D Ezt a megoldást nem szokták szeretni...általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!