Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ilyenkor mit gondolnátok a párotokról?
Az a helyzet 1 hónapja jöttem össze a munkahelyemen az egyik (fejlesztőmérnök) irodista leányzóval (28).
Én gépbeállító vagyok betanított beosztottként.
Ma nagyon elfogott egy kisebbségi komplexus. Valami főnököket vezetett körbe az üzembe mosolyogva és az egyik gépből kifolyt épp a trutyi. Aztán le kellett hasalnom a gép alá és azt az olajos szennyeződést el kellett takarítanom és pont ott sétáltak el mellettem. Mind 2 kezem úszott a lében.
Én este 10-kor végeztem ő meg már délután 4-kor hazament. Azóta nem beszéltünk és nem is tudom most ezek után mit gondol.
Szerintetek tárgyaljak erről vele? Vagy hülyeség hogy ilyesmi engem zavar?
Ti mit gondolnátok hasonló szituban a párotokról, mikor ilyen öltönyösökkel lógnátok?
26 F
Te nem kerested?
Mert szerintem ennyiért még nem kéne eltávolodnia.
Na ezért húzós a munkahelyi kapcsolat többek között. de nem hinném,hogy munkáról kéne beszélgetni.
Neki ez a dolga,neked meg nem.egyikőtök sem ér kevesebbet a másiknál.és mikor összejöttetek,akkor is tudta,hogy nem Te vagy a miniszter.
Inkább én jöttem zavarba. És úgy tett mintha nem ismerne mikor úsztam az olajba. :S
Igen, tudja, hogy ez a munkám nagyon jól tudja mit dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!