Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok, ha a szerelmetek belevésné a neveteket a bőrébe?
Figyelt kérdés
nem tetoválás formájában,hanem késsel,bicskával...#szerelem;seb
2013. nov. 18. 15:32
3/16 anonim válasza:
Nálunk ilyen 13-14 évesen volt divat. Úgyhogy elég nyomottnak titulálnám az illetőt. :D Már ha felnőtt férfiről beszélünk...
4/16 anonim válasza:
Én is belevéstem a kezembe 12 évesen, hogy Ancsi, aztán mostanra kikopott. :D 24F
5/16 anonim válasza:
Kissé túlzásnak tartanám és megkérdőjelezném a józan eszét.
27L
6/16 BlackSword válasza:
Tutira elrángatnám egy szakemberhez...
7/16 anonim válasza:
Megijednék, és otthagynám az illetőt, ez beteges.
8/16 anonim válasza:
Nekem volt egy D betű a lábamon, 4 év alatt tűnt el. :D
Körzővel csináltam, 15 voltam.
Ledöbbennék. Nem tudom. Ijesztő lenne inkább, mint kedves gesztus. Megkérdezném miért.
9/16 anonim válasza:
Megkérdezném,hogy melyik elmegyógyintézetbe vihetem?
10/16 anonim válasza:
hátöööööö....
én támogatója vagyok az önkifejezésnek, de úgy vélem, ez már nem feltétlen egészséges.
magyarul: kib-szottul megijednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!