Éreztetek már úgy egy szakítás után, hogy nem lesz már több párkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja szakított velem,és így érzek,ami borzasztó nekem. 20 év alatti vagyok2014. dec. 27. 22:58
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, kapcsolat volt e, de szar volt az egész szinte. Mostanság már túlléptem a "dolgon".
2/8 Froncsi válasza:
Igen, ez szerintem nagyon gyakori. Sokszor még az is így érez, aki szakított a másikkal. Idővel elmúlik, tovább kell lépni. Fiatal vagy, még lehet bárkid :)
3/8 anonim válasza:
Igen. Egyelőre bejött ez a megérzés. :D
5/8 A kérdező kommentje:
megnyugtató:D mondjuk valószínűleg a hozzáállástól is függ
2014. dec. 27. 23:09
6/8 anonim válasza:
nekem is ilyen érzésem van, pedig még sose szakítottam.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ez van, 1 hónapja szakítottunk, és még mindig azt érzem, hogy nem lesz több:((
8/8 anonim válasza:
Én 2 hónapja szakítottam a párommal 9 hónap együttélés után. Az elején nagyon rossz volt, és azt éreztem , hogy nekem többé nem kell senki... És én sem kellenék senkinek, nem vagyok elég jó..stb. De most már úgy látom , hogy egyrész jobb , hogy vége lett. Másrészt pedig szeretnék majd új kapcsolatot, de először magamat kell , hogy rendbe tegyem. Nem szabad függni senkitől sem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!