Kinek menni időbe telt szakítás után újra párt találni?
Figyelt kérdés
És mennyi sikertelen próbálkozás volt addig, stb .2014. dec. 6. 17:41
2/6 anonim válasza:
Tavaly áprilisban szakítottam a vőlegényemmel, azóta csak hosszabb-rövidebb kalandok(kb. 4-5) voltak az életemen, de klasszikus párkapcsolat nem.
25/L
3/6 anonim válasza:
Attól függ mit értesz sikertelen próbálkozásnak :P
4/6 A kérdező kommentje:
3# az értem alatta hogy nem jöttetek össze max egy kis kavarás volt .
2014. dec. 6. 17:47
5/6 anonim válasza:
Az első kapcsolatom vége után asszem 2 hónapba telt akkor a 2. próbálkozásra sikerült.
A 2. szakításom után 5 nap telt el és elsőre sikerült.
A 3. szakításom után na ott volt 6 hónap is míg találtam valakit ott volt vagy 5 elutasítás köbö.
A 4. szakításom után kevesebb mint 1 hónap telt el de elsőre sikerült.
És most az 5. kapcsolatom vége után még nem sikerült találnom senkit már lassan 4 hónapja.
6/6 Kisboltos válasza:
lassan 2 éve szakítottam. azóta most próbálkozok először, de úgy tűnik nem fog összejönni. (azt most nem számolom, amikor felém nyitottak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!