Csanad998 kérdése:
Van egy lány akivel még a nyáron össze jöttem?
Figyelt kérdés
de ök kiköltöztek németországban és ugy döntötünk hogy szakitunk de erre oktoberben megjelent a suliba nyilt napon és megint össze melegetünk majd a szombati buliban de én még nem voltam szerelmes belé ö viszont elmondta hogy mit érez és azt mondta hogy valoszinüleg haza költözik a tanév végén én viszont utána nem nagyon irtam rá erre két héttel ezelött közli a haverom hogy itt van a suliban és hogy haza költözött én viszont ezalatt a két hét alatt hozzá sem szoltam mert féltem hogy szorosabb kapcsolatba kerülök vele meg nagyon nem is éreztam iránta nagyon semmit ö viszont kezd össze jönni egy másik sráccal és nagyon szarrul érzem magam.2014. dec. 16. 20:45
1/2 anonim válasza:
mondd el neki az igazat bármi is az.. én most rontottam el egy kapcsolatot.. nem éri meg.. ha tetszik mondd meg neki és lehet majd örülni neki, de ha nem akkor úgy jársz mint én.. én szakítottam vele és utána jöttem rá..
2/2 anonim válasza:
Na álljon meg a menet... Miért érzed te magad rosszul? Hisz ő most boldog a másik sráccal! De azt mindenféleképp mond el neki, hogy te nem ugy érzel iránta és akkor minden oké lesz
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!