Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyenszépnapod! kérdése:
Lányok, nők! Ti szakítanátok a párotokkal, ha
kiderülne, hogy elhagy titeket, ha kiderül, hogy meddők
vagytok?
Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy mindketten akartok gyereket, és ha kiderülne, hogy egyáltalán nem tudsz teherbe esni, akkor ő elhagyna
ez szakító ok nektek?
elsősorban nők válasza érdekel (és hetero kapcsolat, tehát a párod se tudna szülni)
Mi megbeszeltuk, hogy meg nem tudjuk, akarunk e egyaltalan gyerekt. De ha nem egyezunk, az sem lesz nalunk ok a szakitasra, mert fontosabbak vagyunk egymasnak, mint egy meg nem szuletett gyerek. En inkabb azt nem ertem, amikor valaki annyira gorcsosen akar gyereket, hogy mindegy kitol, csak legyen. Aztan ennek szepen meg is van az eredmenye.
jan. 27. 18:19
2/15 anonim válasza:
Ezt így megmondja előre?
jan. 27. 18:19
3/15 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy megmondja előre
vártok, hogy hátha terhesek tudtok lenni, és akkor nem hagy el, vagy szakítotok vele, és olyat kerestek, aki akkor sem hagy el, ha nem jön a gyerek?
jan. 27. 18:23
4/15 anonim válasza:
Nyilván.
jan. 27. 18:24
5/15 anonim válasza:
Nem akarok gyereket, ebből a szempontból tárgytalan. De szerintem az nem társnak tekinti a partnerét, aki meddőség esetén lelép, max. valami bio gyerekautomatának.
jan. 27. 18:26
6/15 anonim válasza:
Igen. Én nem akarok gyereket, ezt a párom is tudja, ő sem szeretne. Ez az egyik legfontosabb, legalapabb kérdés, amiben nincs kompromisszum.
Ha egy férfinak az fontos, hogy vér szerinti gyereke legyen, de én ezt nem tudom neki megadni, akkor szakítani kell. Nem várhatom el, hogy miattam lemondjon erről. Vannak lehetőségek, pl örökbe fogadás de ezek nem valók mindenkinek. Nagyon jó, ha ezt előre elmondja, mert akkor nem húzzuk egymás idejét.
jan. 27. 18:29
7/15 anonim válasza:
Előző megelőzött. Ha párom vérszerinti gyerkőcöt szeretne és ez nem lenne kivitelezhető, én engedném őt el. Nem hagynám, hogy feláldozza az álmait, ez önzőség lenne a részemről. Később ő is megbánná.
jan. 27. 18:38
8/15 anonim válasza:
Igen, szakítanék. Ha szeret és közösek a céljaink, akkor még mindig ott van az örökbefogadás. Elvileg mi együtt szeretnénk családot alapítani, bárhogy is. Ha a férfi elhagyna engem, akkor fontosabb neki a biológiai gyerek, mint én.
jan. 27. 19:29
9/15 anonim válasza:
Aki gyerekkora óta arról álmodik, hogy saját gyermeke lesz, az a párválasztásnál sem csak azt a szempontot fogja nézni, hogy jó vele moziba menni. Viszontlátja benne a leendő gyermekük tulajdonságait, elképzeli, hogy melyiküktől mit fog örökölni stb. Arról ő sem tehet, ha később kiderül, hogy egyáltalán nem lehet saját gyerekük. Én nem látok abban semmi megvetendőt, hogy akinek ez mindig is fontos volt, az e szerint dönt. A gyermeke továbbvinné a vérvonalát, családi nevet és egy pici halhatatlanság a szülőnek is. Az ebből a célból létrejött párkapcsolat amúgy is tönkremehet, ha ez nem tud megvalósulni.
jan. 27. 19:42
10/15 anonim válasza:
"Ebből a célból létrejött kapcsolat", na hát igen, a nő személye másodlagos, végül is nem magának keres társat a férfi, hanem a leendő, még meg sem fogant gyerekének anyát. Aki így áll hozzám, annak valóban inkább én nyitom ki az ajtót. Mondjuk a kérdést úgy értelmeztem, hogy évek óta tartó, már rég komollyá vált kapcsolatban jutnak el a felek ehhez az állomáshoz, nem egy első Tinder randis szitut képzeltem el, de elfogadom a pontosítást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!