Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, szakítanátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szakítanátok a párotokkal ha rájönnétek, hogy erősebbek/izmosabbak vagytok nála?

Figyelt kérdés
febr. 7. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es, próbáltam megtalálni az összefüggést a kérdés és a válaszod között. Nagy jóindulattal arra tudok gondolni, hogy ezt úgy értetted, hogy a férfi nem az erejétöl lesz férfi, hanem attól, ami a fejében van. Ebben teljesen igazat adok neked, már csak amiatt is, mert én vagyok a 4-es hozzászóló a harmatgyenge párjával, aki szintén IT területen dolgozik, rengeteg tudással, tapasztalattal és talicskával hordja haza a pénzt. Engem is teljesen hidegen hagy, hogy mit bír felemelni, úgyhogy ment neked a zöld pacsi.
febr. 14. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

4-es, nekem pedig az a fura, amit leírtál.

Úgy érzem, a nagy egyenjogúságban sajnos olyan kevés területen engedjük a férfiakat érvényesülni, hogy - a példánál maradva - én bizony engedem, hadd húzza el napernyőt. Hadd legyen az én erős, okos férfim, én pedig mellette a nő. 🙂

Persze nem akarlak bírálni. Így szép a világ, hogy az emberek sokfélék.

febr. 14. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:

12-es, köszönöm a visszajelzésedet, ritka ez a stílus itt a gyakorin, általában máshogy szokták kifejezni az eltérö véleményt, úgyhogy nagyon örülök neki.

Nyilván én is jobban örülnék neki, ha én lehetnék a nö a kapcsolatban, de azzal kell dolgozni, ami van. Én öt így fogadtam el, szerettem meg, és már az elején is láttam, hogy mi vár rám, ha öt választom, így nem is tehetek neki szemrehányást, hogy nem viselkedik "férfiasan", mert hát sose mutatott ö mást, mint amit nyújtani tud. Én a helyzethez igazodok és ez müködik így. Ha nem tetszik, ami van, akkor keresnem kell mást, ennyi. De ennek ellenére nem panaszkodhatok. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy lehet, hogy más nönek nem kellene olyan férfi, akinél ö erösebb, de ez nem azt jelenti, hogy "gyenge" férfival nem lehet jó egy kapcsolat. Ha az egész csomagot nézzük, lehet, hogy sokan cserélnének velem így is.

febr. 14. 11:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem szakítanék vele. Ha szeretem, hát szeretem. Ha kell, meg is védem.

Ha körmünk szakadtáig ragaszkodunk a férfias férfiideálhoz, akkor a női egyenjogúságból meg önállóságból úgyse lesz semmi. Múlt hétvégén arról tanultam, hogyan kell egy kocsin kereket cserélni. Nem akarok életképtelen példány lenni, akinek bármilyen praktikus dologban egy erős férfira kell támaszkodnia.

márc. 1. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:

14 én a normál háztartási dolgokat simán megoldom egyedül. Sok szerszámom van itthon, ismerem az alapvető dolgait az autónak, defektnél is cseréltem már egyedül kereket, a szekrényeimet is egyedül raktam össze. Sok egyéb tekintetben is inkább fiúnak lettem nevelve, mint lánynak, ami sokszor hasznos. De ezzel csak nőttek az elvárásaim egy férfival szemben. Mert aki "gyengébb" nálam (nem csak fizikai értelemben) az nem potenciális partner számomra. Onnantól, hogy azt látom nekem kéne megvédeni, megoldani, megmenteni stb. egyszerűen nem vonzó már. Az tökéletes lenne, ha legalább annyira tökös, mint én, de az egyenjogúsághoz ragaszkodom a párkapcsolatban is. Ez a kettős elvárás viszont igen lecsökkenti a potenciális társak számát.

Irigylem azt, akinek ez másképp van. Aki akkor is vonzódik, ha gyengébb, gyávább, ügyetlenebb a pasi.

márc. 1. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
15, az kétségtelen, hogy így jelentösen kevesebb a választási lehetöség. Nem kell irigyelni, a vonzódik az ebben az esetben inkább megalkuszik lesz.
márc. 2. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!