Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rövid ideig jártam egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid ideig jártam egy pasival.Aztán hirtelen telefonon benyögte h semmit nem érez irántam, szakítani akar.Rábólintottam, de továbbra is telón dumálgattunk.Aztán én köszöntem el tőle és tiltottam le.Dühöng.Lehet mégse voltam közömbös számára?folyt👇

Figyelt kérdés

Amikor ő szakított velem, mondtam h fáj, de elfogadom. Így maradtunk telón dumálgatós viszonyban akkor. Amióta én köszöntem el tőle sms-ben és tiltottam le mindenütt, mindet megtesz hogy bántson: látványosan kerül, vörös a feje, vágtat, nem köszön, rám se hederít, stb.

Ha közömbös vagyok és az égvilágon semmit nem érez irántam, ahogy mondta, miért dühös amiért én lezártam ezt a "maradjunk haverok" szituációt is?

ma 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megsértetted az egóját azzal, hogy nem könyörögsz egy második esélyért, hogy nem foglalkozol vele. Ne is törődj vele, jobban jársz nélküle.
ma 18:54
 2/3 A kérdező kommentje:

az is fontos hogy az anyjával lakik és tutira ő beszélte tele a fejét és biztatta a szakításra

ágyig majdnem eljutottunk, közvetlenül előtte rúgott ki.

az együtt töltött idő idilli volt, ezért ért derült égből.

csak nem értem miért dühös ha semmit nem jelentek nőként neki.

ma 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy ostoba, hisztis ember, aki rád dühös, mert hagyta magát befolyásolni az anyja által.
ma 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!