Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindenki irja ha nem jo 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki irja ha nem jo 1 kapcsolat ott kell hagyni, de igy ha mindekit otthagyok hogy lesz kapcsolatom hosszutavon?

Figyelt kérdés
Nyikvan alkalmazkodok en is ideig oraig, de nem mukodik hogy mindig csak en, igy hat mindig kidobom az illetot, itt is ezt szoktak tanacsolni hogy nem kell a szarba ulni, de igy sose lesz hosszuta on senkim

ma 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Ilyet csak azok tanácsolnak akiknek szar az életük. Nyilván hogy neked is szar legyen. Ez ilyen :)
ma 15:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkit kell kidobni, csak azt, aki boldogtalanná tesz. A cél, hogy boldog kapcsolatban legyél, azt miért hagynád ott?
ma 15:39
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Neten mindenki ezt tanácsolja, mert általában az emberek a problémákat fejtik ki és nem a jó dolgokat. Szerintem az a legegyszerűbb ha atgondolod, hogy mik a deal breakerek neked. Én pl szakítanék, ha nem akarna gyereket, ha szórná a pénzt, ha kezet emelne rám. A többi dolgot el lehet fogad i.
ma 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

És ha utána egy darabig nem lesz senkid, akkor mi van?

Nem is kell egyikről a másikra váltani. Majd jön.

ma 15:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Kapcsokataimban az volt a gond hogy mikor veluk voltam jolereztem magam, viszont nem ereztem hogy visszafele is ez van, hogy fontos lennek, ha volt nezetelteres sosem hallgatak meg, vagy adtak igazat, sosem kertek bocsanatot. Nem ereztem hogy100% ot adtak volna a kapcsolatba
ma 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg hasonló típust választasz mindig és mindig ugyanaz a vége.

Erre IS jó lesz majd ha picit egyedül leszel és kívülről rá tudsz nézni a választásaidra, hogy sokadjára ne lépj ugyanabba a gödörbe.

ma 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem lesz tökéletes kapcsolata senkinek. Ilyen alapon mindenkit ki lehet dobni bármi hülyeség miatt.
ma 15:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Zavaro hogy azt erzekelem mindig en teszek a kapcsolatba tobbet, ok meg meg elvezik amit kapnak. Voltam tobszor evekig egyedul megse segitett a valasztasban
ma 16:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ettől függetlenül, választhatsz mindig rosszul.

Ugyanúgy egymás után lehet, hogy 6 rossz állást találunk.

ma 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Nem a mások véleménye alapján kell élni az életed. Dönts úgy a kapcsolataidban, ahogy te jónak látod.
ma 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!