Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Büszke vagy magadra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büszke vagy magadra hogy mertél szakítani és tartod is magad?

Figyelt kérdés

Hogy nem leszel többé 1 báb 1 lábtörlő, hiába szenvedsz mint a kutya de hogy a te döntésed volt mert tudod értekelned kell magad?

Tudom hogy az elkövetkezö 1 év mocskos szar lesz és senki nem fog lelkileg megnyugtani, de a büszkeségem a tét. Muszáj hogy tartsam magam még ha szeretem is mert csak szenvedés volt mellette. Így a tudat hogy nem vagyok gyenge

ma 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"csak szenvedés volt mellette"

Akkor most fellélegezhetsz, és jó éved lesz, a te éved.

ma 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, büszke vagyok.

Borzalmas volt azóta az elmúlt 9 hónap, de egy ideje már jobb, és egyre jobb.

ma 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az. Hamarabb kellett volna. Hidd el, jobb lesz.
ma 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám, hogy büszkeség, amit érzek. Inkább elégedettség. Tudom, hogy jól döntöttem.

Nálam már több, mint 1,5 év telt el. Az első pár hét volt nehéz. Aztán jobb és jobb lett. Tavaly nyártól egy nagyon jó időszak kezdődött az életemben.

ma 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miert kellene????

Csak egy dontest hoztam ahogy ezer masikat...

ma 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Bótos te vagy az? Mert nyugi, akkor úgysem tart néhány napnál tovább 😂
ma 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon is az vagyok.
ma 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!