Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha életed nagy szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életed nagy szerelme szakítana veled, és bevallaná, hogy az egész kapcsolat csak egy színjáték volt a részéről, mert érdekből volt veled, mit tennél?

Figyelt kérdés
tegnap 21:58
A kérdező szavazást indított:
Ott helyben idegösszemlást kapnék, és elájulnék.
Nagyon ideges lennék, őrjöngenék.
Sírnék, könyörögnék, hogy fogadjon el engem: nem érdekel milyen ember, én szeretem őt.
Egy szót sem szólnék, sarkon fordulnék, és azonnal otthagynám.
Higgadtan megpróbálnám megbeszélni vele ezt az egészet.
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy érdekből? pénz, vagy micsoda?
tegnap 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Életem szerelme nem mondana ilyet soha.
tegnap 22:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Lehet pénz is, vagy csak a párján keresztült akart megismerni fontos emberekkel, akikkel pl. jó üzleteket köthet, stb. Az érdekbe sok minden bele tartozhat.

tegnap 22:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze a kérdés nemtől független, érdekből lehet férfi és nő is a másikkal.
tegnap 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Mitől lenne ő az életed szerelme? 85 éves vagy és haldokolsz?
tegnap 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Az egyik legjobb barátnőmmel ez történt kettő éve. Ott helyben csak bólintott, majd elsétált, de nekünk ezt követően hetekig zokogott. Bosszúból felgyújtottuk a rohadék autóját és kirúgattuk a munkahelyéről (ahova eleve a barátnőm által került be), az segített valamennyit a gyászán. Ha bármelyikünkel ilyesmi történne, ismét valami hasonló lenne a folyamat.

25/N

tegnap 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Higgadt és kimért maradnék, nem adnám meg neki azt az örömet, hogy lásson szenvedni.. de utána egy darabig biztos eltartana mire átlendülnék rajta. Mondjuk ennél rosszabbat is simán túléltem már, szóval biztos összeszedném magam egy idő után.
tegnap 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak a te szemedben volt életed szerelme, de nem voltatok azok egymásnak.

Hátat fordítanék és igyekeznék tanulni a hibából hogy lehettem ennyire naiv. A jó pap holtáig tanul.

tegnap 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Valszeg összeomlanék vagy épp ellenkezőleg ott helyben lefagynék érzéseim eltűnének és maradna az az űr majd ha leesik később összeomlanék.

Ha simán szakít mert mást akar elfogadom. De ha minden csak egy színjáték volt kihasználna az nagyon fájna

ma 00:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem olyan volt, hogy simán megcsalt volt barátnőm. Én amikor megláttam, csak annyit mondtam, hogy "oké, érezzétek jól magatokat." És léptem mást csinálni addig, hogy aztán a részleteket megdumáljuk. Aztán megvolt sértődve, hogy lehet ekkora szemét, hogy ilyen könnyen veszem ezt. Adtam neki egy hónapot, hogy más lakóhelyet keressen és kiköltözzön. Aztán uszította rám a baráti köröm, hogy mekkora egy szemét vagyok, és nem foglalkoztam vele, és hogy ezért csalt meg, meg mindenféle kifogással próbálta feljogosítani magát, hogy nem ő a hibás, miközben egyszer nem hibáztattam. Szóval valószínű az utolsó kettőből az egyik, de mondom itt egy sima megcsalás volt, 7 év kapcsolat után.
ma 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!