Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha senki nem ért velem egyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha senki nem ért velem egyet abban, hogy szakítani akarok, akkor lehet, hogy tényleg nem kéne?

Figyelt kérdés

Az a bajom hogy nagyon elegem van a kapcsolatomból. Évek óta nem érzem jól magam. Mióta együtt vagyunk, felszedtem 10 kilót és a párom nyaggat ezzel, hogy adjam le mert jaj az "egészségem" és ő aggódik. Én nem szeretném mert én így jól érzem magam teljesen. Ha azt mondtam neki hogy ha nem hagy békén, akkor szakítok, kijött még olyan beszólás is belőle, hogy nekem lenne rossz, mert az olyan vagy jobb pasik mint ő nem fogadnának el ennyi kilóval, hamar megbánnám, mert le kellene adnom a szintet. Olyan is történt hogy elkezdett sírni, hogy nem vagyok képes az ő kérésére lefogyni.

Ez az egyik problémám de van még több. Nagyon idegesít, hogy túl jóban van a szüleimmel. Néha csak úgy beszélgetnek telefonon, hogy mi újság meg olyankor is átment hozzájuk amikor nekem más programom volt. Annyira jóban vannak, hogy amikor elmondtam a szüleimnek, hogy a szakításon gondolkodom, akkor megmondták hogy akkor magamnak kell megoldani, nem mehetek hozzájuk ideiglenesen sem, mert nem támogatják, hogy egy ilyen Férfit elhagyjak. A barátaim ugyanígy húzzák a szájukat és azt mondják, hogy mindent felfújok, meg túlzottan elhamarkodva döntök. A barátaimmal is szoros kapcsolata van, már egy barátom nincsen aki csak az enyém lenne. Mindegyik barátommal (+ azon párjaival) van olyan közös chat, amiben a párom is benne van, és szinte csak ott kommunikálnak már velem.

Nagyon elegem van az egészből és folyamatosan úgy érzem menekülni szeretnék, de nem áll mellettem senki és mindenki imádja a páromat, emiatt bizonytalan vagyok és félek, hogy nagyon rossz ember vagyok és velem van a probléma.

Közben már egy új kollégám is elkezdett nekem udvarolni, sokkal jobb pasi is minden téren, mint a párom, és mégis tetszem neki... Voltam olyan hülye, hogy megmondtam ezt a páromnak amikor megint szekált a súlyommal (persze nem azt hogy a másik jobb pasi), és azóta az a mániája, hogy megcsalom, folyton elszámoltat az időmmel és néha felhív munkahelyen is. És elmesélte a szüleimnek és a közös barátoknak is, hogy nekem elég két szép szó és máris borítanám a kapcsolatot a semmiből pedig addig minden működött. Azt mondja, csak azóta van vele bármi problémám, amióta bejött a képbe a kolléga, aki felfújta az önbizalmam. Pedig jóval régebben indult az egész, és a kollégámtól nem is szeretnék semmit. Inkább egyedüllétre vágyom.

Tényleg velem lenne a gond?

márc. 7. 17:51
 1/8 anonim válasza:
100%
Nos, szerintem teljesen mindegy, hogy a rokonoknak, barátoknak stb. mi a véleménye a párodról. Ha te nem érzed magad jól a kapcsolatban, akkor jogod van kiszállni. Nem szabad hagynod, hogy a boldogságod rajtuk múljon. Szerintem nincs gond veled. És abszolút megértem, hogy egyedüllétre lenne szükséged. Ez senkinek sem jó így... sem a párodnak, aki most folyamatosan azon stresszel, hogy megcsalod, sem neked, aki boldogtalan. Nyugodtan merj lépni és hidd el, hogy egy nap hálás leszel azért, hogy léptél.
márc. 7. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak a te oldaladat látom, a párodét nem.

Viszont ezek alapján én is elhagynám. Kicsit félelmetes, ahogy àtveszi az uralmat a kapcsolataid felett.

Ez a bodyshaming, amit csinál, meg gáz. Elhiszem, hogy neki a vékony nők tetszenek, de akkor keressen magának egy olyat. És milyen érdekes, hogy mêgis udvarol neked egy jobb pasi ;)

Manipulatívnak tűnik.

Mivel senki nem all melletted, lehet jobb lenne "elmenekülni" külföldre. Vagy egy másik városba. Tegyél félre pénzt, amíg tudsz, aztán menj el. A baràtaid már nem a tieid. És ne ők mondják meg, hogy kivel legyél.

A szüleid viselkedése pedig förtelmes. Melletted kellene állniuk mindenben.

márc. 7. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sima, mezei bántalmazó.
márc. 7. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig olvastam, hogy a párod azt mondta, ilyen súllyal nem találsz olyan férfit mint ő. Hagyd el. Találsz jobbat.
márc. 7. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki mit mond, ha te másképpen érzel! Ha nem szereted, idegesít, akkor tényleg jobb ha minél hamarabb véget vetsz ennek és végre a saját életedet éled.
márc. 7. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, ez nem így működik. Mindegy, hogy a család és a barátok kedvelik-e, ha te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Te vagy benne, nem ők, így csak a te véleményed számít. Arról nem is beszélve, hogy ők nem is tudják reálisan megítélni, hiszen nem élik át a történteket és csak a felszín alapján mondanak véleményt.

Szerintem teljesen érthetőek az indokaid és ez bőven elég a szakításra.

márc. 7. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ajjajj..hát még jó, hogy hozzá nem adnak egy olyan palihoz akihez semmi kedved, mint anno 200 évvel ezelőtt.

És a párodnak sem az igazi így, hiszen a leirásod alapján te nem szereted őt, te meg nem is tetszel neki igazán, akkor ennek jó vége lesz?Nem hinném...Inkább most legyen vége, mint hogy vele maradj, szülessen 1-2 gyerek, és utána...

márc. 7. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon elegem van az egészből és folyamatosan úgy érzem menekülni szeretnék" - Lépj ki ebből a saját nyugalmad érdekében.
márc. 7. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!