Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok egy 5 év kapcsolat után de nem merek?
Egy meleg pár vagyunk, 5 éve élünk együtt, elég nagy a korkülönbség Kb 9 év. én vagyok a fiatalabbik.
egész héten veszekszünk még a hülyeségeken is! a szexuális kapcsolatunk se olyan mint a régi. Olyan érzésem van hogy gyorsan összejöttük és összeköltöztünk. Olyan érzésem van hogy nincs új dolog már a kapcsolatunkban.
Egyszer elmondtam hogy mit érzek iránta és azt gondolja hogy nem szeretem, de nem mertem elmondani hogy szakítani akarok vele. Egyszer azt mondta hogy ha szakítunk ő nem tudna létezni mert nagyon szeret! eldobná az életét!
Nem tudom mi van velem. Szeretem de nem szeretem!
Csak nagyon fájni fog ha szakítok mert nem tudom mit fog tenni magával!
meg arra gondoltam akkor mondanám el mikor veszekszünk vagy azt várom meg hogy ő szakítson velem!
én nem tudom melyik legyen! ha szakítok vele akkor féltem őt meg félek hogy megbántom meg a sok emlék felgyűlnek a lelkemben ami attól fog fájni a lelkem!
de ha nem mondom el neki akkor az fog fájni hogy nem tudok túl lenni rajta. Már azt se érzem hogy élek. tényleg én tudnám eldobni az életemet mert nem tudok dönteni!
egy munkahelyen dolgozunk napi 10 órákat. lehet hogy az se egészséges hogy együtt dolgozunk? meg hogy keveset vagyunk együtt? 1 hónap múlva mentünk volna ki külföldre pihenni, azt szoktam érezni hogy hátha az a fél hét pihenés jót tesz a kapcsolatunknak de bizonytalan vagyok!
szerintetek mi legyen? várjak hogy hátha lesz valami remény vagy legyen vége a kapcsolatunknak?
21/f
Nézd, ha azért maradsz vele, mert "jaj mit fog magával csinálni ", akkor magaddal tolsz ki de nagyon. Eleve aki szeret valakit, nem zsarol ilyennel. Egy kapcsolatot ,főleg ha ilyenné vált, akkor két értelmes embernek le kell tudni zárni.
Sajnálatból, féltésből nem szabad senkivel együtt élni. Megy az idő és Neked elmegy a lehetőség, hogy megismerj olyat, akivel jobban érzed magad és akivel szeretet van maximálisan.
A párodnak pedig mondd meg azt, aki szeret, az el tud engedni. Nem vagy a tulajdona,egy emberhez senki nem kötheti hozzá az életét és a boldogságát !
Legyél pozitívan önző,de ha ennyire kihűlt egy kapcsolat, akkor jobb már nem lesz ! És ha jön valaki az életedbe, ne kapkodd el az összeköltözést.
A válaszomat jórészt a saját megélt tapasztalatom alapján írtam. Más nem lenne jó ha átélné azt, amit nekem kellett...
Nem lehet erőltetni a szeretetet. Vagy van vagy nincs.
Nem tudom mi a probléma. Mert ez hogy nem megy a szex ez érdekes kicsit.... Nem tudom biztos van valami útja módja, hogy megmentsétek a kapcsolatot. Akkor nincs, ha totálisan különböztök. Töltsetek időt külön is. Mindenki foglalja el magát. Szükségetek van arra is. Lehet ez is baj igen, hogy egymáson csungtok folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!