Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggőségnek számít ha azért nem merek kilépni , szakítani mert " bizonytalannak " érzem a jövőmet ?
Nyilván annak számít. Érdekből vagy valakivel.
Majd ha jön jobb, akkor majd cuccolsz ahhoz, az a lényeg, hogy ne egyedül legyél, mert egyedül képtelen vagy megállni a lábadon.
Egyébként el nem tudom képzelni, hogy lehet így élni... Ha valaki nem tud egyedül megélni, az szerintem k.rva ciki, de ez csak az én véleményem.
Szerintem igen, kapcsolatfüggő. Túl jó az amiben most vagy, és nem cseréled le az ismeretlenre.
Miért szeretnél kilépni a mostaniból?
6
Pont azért kapcsolatfüggőség.
Azért van valakivel, mert egyedül képtelen megállni a saját lábán, ergo függ a kapcsolattól. Hogy érzelmileg vagy anyagilag, valójában teljesen mindegy.
Mivel felmerült benne, hogy kapcsolatfüggőségnek számít-e, ezért nyilván ha tehetné elhagyná.
Ez esetben 2 verzió szokott lenni: marad vele (érdekből), vagy majd jön más és megy ahhoz. A lényeg, hogy mindig legyen vele valaki.
A legegészségesebb a 3. verzió lenne, hogy kilép és rendezi az életét egyedül, és akkor megy kapcsolatba ha valóban abban akar lenni, nem pedig kapcsolatba megy, mert más különben képtelen létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!