Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik párkapcsolat hangos,személyeskedő veszekedések nélkül vagy ez teljesen normálisnak számít?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Élő példa, a nő szépen beszél a férfival, nincs veszekedés és a férfit mégse kíváncsi valójában a mondanivalójára így értelemszerűen a kapcsolat jövője sem érdekli.
Nagyon is létezik. Az exemmel 5 év alatt soha nem veszekedtünk ilyen szinten, fel nem emelte volna a hangját soha, ha nézetkülönbség volt köztünk, akkor is megbeszéltük.
A mostani párommal meg csak durcizni szoktunk.
A hangos, és főleg személyeskedő viták nem az én műfajom.
40/N
Én a párommal együtt régóta vagyok és volt a kapcsolat elején, hogy összevesztünk, de azért mert én nem hagytam békén miután mondta, hogy inkább hagyjuk későbbre amikor tisztábban látunk és én mindenáron meg akartam vele beszélni. Akkor elhangzott olyasmi részéről, hogy mennyire hisztis, gyerekes vagyok és tudod mit? Igaza volt.
Az a szerencsém, hogy ő nyugisabb típus mint én mert lenyugtat, összecsiszolódtunk az évek alatt. Természetesen ha valami nem tetszik annak hangot adunk, de tényleg nagyon ritkán veszekedünk. Egy kezemen meg tudom számolni. Igazából nem is jut eszembe olyan eset, hogy teljesen kikeltünk volna magunkból. Szeretem őt annyira, hogy ne csesszem fel, de én se akarok idegbajos lenni. :D
Szerintem nem lehet kikerülni a veszekedést, vannak problémák mindig, van, hogy az ember tele van feszültséggel és a másikon adja ki, de ha sűrűn előfordul olyasmi az a kapcsolat már nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!