Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell/szabad az anyagiakról beszélni egy párkapcsolatban?
Fizeti a kiadások felét….
Nem értem hogy te mit akarsz még ezen kívül?
Engem nagyon felháborítana ha még a spórolt pénzemre is rá akarná tenni a kezét egy férfi, aki még csak nem is a férjem.
Mennyit keres? Vajon mennyi megtakarítása van?
Lehet hogy nagyon sok van neki, lehet hogy a szüleitől is kapott, de neked ezzel mi dolgod ?
Közös kassza nálam annyi lenne hogy teszek bele x összeget , pont ugyanannyit amennyit a másik fél.
Ha nekem marad a zsebemben 200- vagy 300 azt nem invesztálom bele.
Szerintem amúgy (teljes mértékben) illő megbeszélni az ilyeneket.
Viszont én biztos, hogy úgy csinálnám, hogy például egy Revolut vagy Wise számla amire minden hónapban a megbeszéltek szerint automatikus utaláson beállítotok nektek megfelelően egy összeget. Mondjuk a fizetéseket 70-80%-t és akkor ez a pénz a közös amiből a közös élményeket fedezitek, a rezsit, a kaját stb.. a maradék 20-30% meg megmaradna a saját számlátokon és azzal meg bármikor bárki vita nélkül csinál amit csak szeretne. Szerintem ez a legjobb megoldás ami a legkevesebb konfliktust szüli.
lehet velem van a baj, de ha ennyire titkolni kell, akkor nem bízik meg bennem, ergo felesleges az összeköltözés, a kapcsolat.
Ha meg egyenesen eltitkolja, válóok.
Ezzel együt simán lehet megtakarítása, külön kassza, közös kassza, bármi. De beszéljük meg.
Nincs megtakarításod, de az izgat hogy neki mennyi van.
Jézusom!
Mit akarsz? Az nem a közös pénzetek, hanem az övé.
Ha neki lenne 5 millió akkor az szerinted közös megtakarítás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!