Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, csak össze kell csiszolódni vagy ezek a későbbiekben is okozhatnak problémát?
Egy barátom 3 hónap után összeköltözött a párjával, azóta 3 hónap telt el. Elképesztő harmóniában telt ez az időszak, a barátom még sose érezte magát ilyen jól senkivel a 35 éve alatt. A konfliktusok minimálisak, azokat is nagyon könnyen elsimítják. Az egyetlen dolog, amiben talán valamennyire különböznek, az a humor, de annak is csak egy része. A haverom hajlamos a kicsit nyersebb, szurkálódósabb humorra, amin egyszer-kétszer megsértődött a párja. Aztán persze bocsánatot kértek egymástól és azt mondta a párja, hogy igazából neki kellene kevésbé sértődékenynek lennie. Azóta, egy hónapja nem is volt semmiféle nézeteltérés.
Valamelyik nap beszélgettem erről a haverommal. Szerintetek ez betudható az összecsiszolódási fázisnak vagy igazán ez a későbbiekben se fog változni, sőt mi több, idővel - ahogy a felek még jobban elengedik magukat a kapcsolatban - még súlyosbodhat is?
Szia! Szerintem a humor nagyon sarkalatos pont, én voltam olyan kapcsolatban, ahol az akkori párom viccnek állította be azt, hogy paraszt módon beszólt nekem, amin persze a barátai nevettek, de közben tényleg sértegetés volt és én voltam hisztisnek titulálva, ha ezt számon kertem.
A jelenlegi párommal folyton évődünk, beszologatunk egymásnak, húzzuk egymás agyat, de élvezzük mindketten, jól szórakozunk rajta, nincs benne sértődés. Szerintem a humor olyan, ami nem igazán formalhato,valakinek vagy van, vagy nincs, de az nem igazán csiszolodik, mert a személyiség alap része.
Úgyhogy nem gondolom, hogy ez a későbbiekben nem fog gondot okozni. Volt olyan párom is, akivel teljesen eltért a humorunk, tok ciki volt, hogy nem tudtam, mikor nevessek, illetve elég éles a nyelvem, szeretek szurkalodni(de nem bántó és semmiképp nem sértő módon), neki pedig ez nem tetszett, mert szerinte egy “nőnek nem ilyen a humora”. Úgyhogy ez a kapcsolat nem tartott túl sokáig, nem csiszolodtunk ebben egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!