Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat a későbbiekben problémát, ha az egyik fél bulizós amíg a másik nem?
Igen csak önző párod van, ha olyanra kér, amit te határozottan nem szeretsz.
Szereti, ha te szenvedsz?
Igen, próbáld meg. Mivel próbáltad eredmény nélkül, akkor ne erőltesse. Nekem, a párom a pörgős, társaság közepén érzi jól magát. Én viszont, halálra unom magam ugyan ott, abban a társaságban. Simán megértette és nem akarja, hogy halálra unjam magam, még ő jól érzi magát.
Vagy is, vannak programok, ahol ketten jól érezzük magunkat és van ahová, külön megyünk.
Mindent lehet konpromisszumban megoldani ha elfogadnátok egymást. Viszont itt nincs meg hozzá az alap.Eleve ha tudom, hogy a párom aki elvileg fontos számomra nem viszem olyan emberek közé akik mellett rosszul érzi magát s nem állnak vele szóba. Inkább próbálnám õket nem bulihelyen összeismertetni, hogy lehetõséged pegyen ne csak õt nézni ahogy csápol.
Ha ìgyse akkor külön de ritkábban járnék el vagy a te baráti társaságoddal vagy kettesben. Vagy találnék más programot, koncertet, fesztivált, kertisütögetést bármit amit együtt pehetne élvezni,
Lehet ebbõl hosszútávon ha nem múlik majd nála te meg babaprojekten törnéd majd a fejed vagy simán csak több kiadások mellett nehéz lesz kontrolálni vagy az alkoholfogyasztását vagy a féltélenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!