Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Okozhat a későbbiekben problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat a későbbiekben problémát, ha az egyik fél bulizós amíg a másik nem?

Figyelt kérdés
Párom bulizósabb,szeret iszogatni,partizgatni amíg én inkább vagyok itthon és elfoglalom magam. Inkább mondom,hogy menjen egyedül mert akkor ö is jobban érzi magát mintha ott duzzognék mellette. Mivel együtt élünk már 1éve így van,hogy együtt megyünk az ö barátaival akiket én nem kedvelek, es olyankor csak ülök és vagyok magamnak mert senkise szól hozzám. Ő persze jól érzi magát és lesz@rja,hogy nekem milyen érzés ott ülni... Sose jártam bulizni és most se vágyom rá,de néha rábeszél a párom,hogy menjünk kicsit és mivel szeretem elmegyek vele,de olyankor az van amit leírtam. Voltak már kisebb viták ebből, hogy ö menni akar én meg nem. Lehet ebböl a késöbbiekben nagyobb veszekedés, konfliktus? Vagy inkább menjek el vele néha? 24L 33F
2017. júl. 7. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen csak önző párod van, ha olyanra kér, amit te határozottan nem szeretsz.

Szereti, ha te szenvedsz?

2017. júl. 7. 13:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, ő azt kéri,hogy barátkozzak próbáljam magam jól érezni
2017. júl. 7. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem próbáljátok meg egymásra ráerőltetni a saját elképzeléseteket, akkor működhet, persze. Neked már megy, most már csak a barátodnak kellene ezt felfognia és elfogadnia.
2017. júl. 7. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Igen, próbáld meg. Mivel próbáltad eredmény nélkül, akkor ne erőltesse. Nekem, a párom a pörgős, társaság közepén érzi jól magát. Én viszont, halálra unom magam ugyan ott, abban a társaságban. Simán megértette és nem akarja, hogy halálra unjam magam, még ő jól érzi magát.

Vagy is, vannak programok, ahol ketten jól érezzük magunkat és van ahová, külön megyünk.

2017. júl. 7. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Hosszú távon nem fog működni a dolog, hidd el, engedd el ezt a fiút, és találsz hozzád hasonlót.
2017. júl. 7. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól mennyire toleránsak egymás iránt, és mennyire fontos nekik a közös program.
2017. júl. 8. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindent lehet konpromisszumban megoldani ha elfogadnátok egymást. Viszont itt nincs meg hozzá az alap.Eleve ha tudom, hogy a párom aki elvileg fontos számomra nem viszem olyan emberek közé akik mellett rosszul érzi magát s nem állnak vele szóba. Inkább próbálnám õket nem bulihelyen összeismertetni, hogy lehetõséged pegyen ne csak õt nézni ahogy csápol.

Ha ìgyse akkor külön de ritkábban járnék el vagy a te baráti társaságoddal vagy kettesben. Vagy találnék más programot, koncertet, fesztivált, kertisütögetést bármit amit együtt pehetne élvezni,

Lehet ebbõl hosszútávon ha nem múlik majd nála te meg babaprojekten törnéd majd a fejed vagy simán csak több kiadások mellett nehéz lesz kontrolálni vagy az alkoholfogyasztását vagy a féltélenységet.

2017. júl. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!