Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönösen vonzódunk a másik párjához. Lehet tenni valamit hogy a későbbiekben ne váljon kínossá?
Barátnőmmel sok mindenben hasonlítunk akár külsőre akár belsőre. Tudom hogy a párom vonzódik hozzá, mint nőhöz, és a bnőm is mondott olyat mielőtt összejöttünk, h ha nem lenne barátja vele lenne.
De az ő barátjához meg én is vonzódok, tegnap pl. vele is álmodtam elég erotikusat...
és meglenne köztünk is a szikra az ő részéről is, úgy érzem.
Gyakran járunk egy társaságba, vagy akár négyen is, és félek hogy a későbbiekben tovább fejlődnének a szálak, amit nem szeretnék.
A szerelem mindkét párnál megvan!
23/N
Én nem értem az ilyen "szerelmes párokat" komolyan. Én ha szerelmes vagyok még a gondolatától is kiráz a hideg hogy egy másik férfi hozzám érjen. Nálam a szerelem azt jelenti hogy nincs és nem is lehet senki más az életemben csak a párom.
Szóval nem értem hogy hogy félhetsz attól hogy továbbfajul ez a vonzalom valami mássá?! Hát vegyetek erőt magatokon!
de nem cserélhetünk végleg, hiszen ez csak vonzódás. én is a saját páromat szeretem, és ők is egymást.
a ne járjunk egy társaságba... emiatt?
azt tudom hogy náluk vannak gondok, de nálunk nincsenek. az álmaimon meg hogyan uralkodhatnék?
így is szégyellem magam miatta, pedig nem tehetek róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!