Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kölcsönösen vonzódunk a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönösen vonzódunk a másik párjához. Lehet tenni valamit hogy a későbbiekben ne váljon kínossá?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel sok mindenben hasonlítunk akár külsőre akár belsőre. Tudom hogy a párom vonzódik hozzá, mint nőhöz, és a bnőm is mondott olyat mielőtt összejöttünk, h ha nem lenne barátja vele lenne.

De az ő barátjához meg én is vonzódok, tegnap pl. vele is álmodtam elég erotikusat...

és meglenne köztünk is a szikra az ő részéről is, úgy érzem.

Gyakran járunk egy társaságba, vagy akár négyen is, és félek hogy a későbbiekben tovább fejlődnének a szálak, amit nem szeretnék.

A szerelem mindkét párnál megvan!

23/N

2013. jún. 20. 15:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nincs ellaposodva, de ezek szerint nem értitek. ne mondja nekem senki hogy nincs olyan, hogy meglátsz egy csajt, és milyen jól néz ki, meg ha elbeszélgetsz vele még szimpatikus is, és nem vonzódsz hozzá.

mert ha jó a teste, de egy hülye p.csa akkor nem biztos.

és ugyan ez fordítva is, ha van egy srác aki jól néz ki, jójej, és aranyos, hiába van barátod, mégis elgondolkozol milyen jó lenne vele, nem?

2013. jún. 20. 15:53
 12/14 A kérdező kommentje:

és a pasik mondhatnak olyat, hogy "hűséget fogadtunk, nem vakságot?"

akkor miért nézik meg mégis a nőket az utcán, ha vonzalomnak jele sincs?

2013. jún. 20. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes hogy vonzódsz máshoz. Szerintem hoz ősze egy 4est ha mindenkép akarsz vele.

23/F

2013. jún. 20. 16:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Én értelek. Van olyan, hogy egy találkozás felkavarja az addig életünket, érzéseinket.

Hasonló helyzetben én először a párommal beszéltem meg, utána a barátnőmmel. Azt hiszem, valamennyire sikerült helyükre tennünk a dolgokat, de újbóli fellángolásokra mindig számítok. Nálunk kb. 2 éve megy ez, és minthogy semmi sem történt, semmit sem veszített az intenzitásából, csak még erősebb lett.

2013. jún. 20. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!