Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, ami a kapcsolat elején vonzónak tűnik a másik félben (pl. erőteljes gondoskodás), az a későbbiekben jó eséllyel idegesítővé válhat?
Nem rólam van szó, egy ismerősömről és az új párjáról.
Az a lényeg, hogy még annak ellenére is nagyon szeretne találkozni a barátommal, hogy a barátom éppen beteg. Utána visszakozik, hogy "ne haragudj, hogy ilyen rámenős vagyok", meg "ne hidd, hogy nem vagyok rád tekintettel" / "az lenne a legjobb, ha gondoskodni tudnék rólad. úgy szeretném..." / "remélem nem úgy jön le az egész, hogy erőltetem a találkozást"
Ez csak egy aranyos kis gesztus a szerelem/szeretet jegyében vagy simán jelenthet túlzó ragaszkodást/gondoskodást/atyáskodást?
Én nem tudnék hosszú tévin keresztül elviselni ilyen embert a közelemben, így evidens, nincs is ilyen barátnőm.
Szerencsére a barátomnak sincs.
Exemnek volt - a falra másztam a túlbuzgó csajtól, aki állandóan ott pörgött. rém idegesítő az ilyen ember.
"még annak ellenére is nagyon szeretne találkozni a barátommal, hogy a barátom éppen beteg"
Az ő dolguk.
Ha vannak már olyanban, akkor megkérdezhette volna, hogy meglátogathatja-e, vigyen-e valamit.
A visszakozás nálam sem lenn OK.
Ha a baratodnak tetszik es ezt hianyolta az elozo kapcsokatabol, akkor megtalalta azt, ami hianyzott neki. Nincs gond.
En nem tudnam ezt elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!