Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire kell/szabad az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell/szabad az anyagiakról beszélni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Barátnőm hozzám költözött, minden kiadásnak fizeti a felét. De részéről ennyi. Nem beszél a fizetéséről, megtakarításáról, a közös kassza szóba se jöhet. 30+osak vagyunk, van rendes munkánk. Neki lenne hol laknia, nem kényszerből van nálam. De nekem ez szokatlan. Mással eddig összeköltözés előtt megvitattuk a pénzügyi dolgokat.
ápr. 19. 13:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Dehogy. Viszont jogom van tudni ha nálam lakik.
ápr. 19. 15:44
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
Miért lenne jogod? Amíg fizeti az ő részét, a többihez mi közöd?
ápr. 19. 15:46
 13/28 anonim ***** válasza:
72%

Látod már kérdező , hogy az aranyásó, érdekember , haszonleső jelzőket miért undorító a nőkre húzni?

Mert ugyanannyi lehúzós van pasiból is!

ápr. 19. 15:52
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, egyre ellenszenvesebb vagy azok alapján, amiket írsz.
ápr. 19. 15:56
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

Attól hogy nálad lakik, nincs közöd mindenéhez ami az övé.

De látom, írtad hogy meg húzza a határait.

Te nem a párja akarsz lenni hanem a kihasználója. Már emlegeted hogy nálad lakik, jogod van…..

Nincs hozzá közöd, hidd el. Sőt most mit számít neked? A te életedet nem változtatja meg semmiben.

ápr. 19. 16:00
 16/28 anonim ***** válasza:
74%

Miért van jogod tudni?

Mivel nincs hozzá közöd így neked teljesen mindegy gondolom ha nulla Ft megtakarítása is van.

Szerintem azért akarod tudni hogy mennyi, mert vagy el akarod venni, vagy ki akarod csalni tőle.

Hihetetlenek a pasik.

Na ezért van olyan megtakarításom amiről nem tud a párom és még le is van kötve. Nem is tudná elvenni ha akarná se.

ápr. 19. 16:03
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Hát bocs, de ha nincs megtakarításod, akkor nem értem, mit akarsz pattogni, magyarul nem tudsz félrerakni, így sem, hogy állja a számláid felét. Örülhetsz, hogy ott lakik jelenleg kb. Mi a retket akarsz, hogy adjon neked pénzt?😂 A közös kassza nem így működik, hogy neked nincs, majd elveszel a másikéból😂
ápr. 19. 16:07
 18/28 anonim ***** válasza:
35%

De ő így akarja működtetni , látod…

Ezért nem bízok meg soha senkiben 100%ig, mert annak a nőnek sincs fogalma erről hogy ez az alak mi mindent hisz , gondol, hogy neki joga van.

Szerintem mindenkinek akinek esze van, van egy olyan megtakarítása amiről a másik nem tud.

Le lehet kötni, kamatozik egy picit, és le kell állíttatni a papír alapú értesítéseket.

Ha mondjuk holnapután tönkremegy a házasságom, a férjem válni akar, simán elküld a pcsába egy fillér nélkül. Mert ha tudná hogy van, akkor elköltené…….

És akkor nem érezném magam biztonságban.

Csak így vagyok nyugodt.

És én is ezt a tanácsot kaptam 2 évvel ezelőtt, hogy legyen megtakarításom amiről nem tud.

ápr. 19. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:
85%
Az a pènz az övè,semmi közöd hozzâ.Örülj neki hogy fizeti a felèt a dolgoknak.A megtakarìtàs azêrt kell,hogy egyedül is helyt tudjon àllni senkire ne kelljen tàmaszkodni.Ennyit az aranyâsò nőkről.Megmondanâ mennyi van neki ,ès kölcsön kèrnèl?Inkâbb tegyêl fèlre te is.
ápr. 19. 16:22
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Fele annyi kiadásod van amióta összeköltöztetek, mégsincs semmi megtakarításod. A helyedben inkább ezzel foglalkoznék, nem azzal, hogy a másiknak miből és mennyi van. Szánalmas vagy.
ápr. 19. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!