Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell/szabad az anyagiakról beszélni egy párkapcsolatban?
Látod már kérdező , hogy az aranyásó, érdekember , haszonleső jelzőket miért undorító a nőkre húzni?
Mert ugyanannyi lehúzós van pasiból is!
Attól hogy nálad lakik, nincs közöd mindenéhez ami az övé.
De látom, írtad hogy meg húzza a határait.
Te nem a párja akarsz lenni hanem a kihasználója. Már emlegeted hogy nálad lakik, jogod van…..
Nincs hozzá közöd, hidd el. Sőt most mit számít neked? A te életedet nem változtatja meg semmiben.
Miért van jogod tudni?
Mivel nincs hozzá közöd így neked teljesen mindegy gondolom ha nulla Ft megtakarítása is van.
Szerintem azért akarod tudni hogy mennyi, mert vagy el akarod venni, vagy ki akarod csalni tőle.
Hihetetlenek a pasik.
Na ezért van olyan megtakarításom amiről nem tud a párom és még le is van kötve. Nem is tudná elvenni ha akarná se.
De ő így akarja működtetni , látod…
Ezért nem bízok meg soha senkiben 100%ig, mert annak a nőnek sincs fogalma erről hogy ez az alak mi mindent hisz , gondol, hogy neki joga van.
Szerintem mindenkinek akinek esze van, van egy olyan megtakarítása amiről a másik nem tud.
Le lehet kötni, kamatozik egy picit, és le kell állíttatni a papír alapú értesítéseket.
Ha mondjuk holnapután tönkremegy a házasságom, a férjem válni akar, simán elküld a pcsába egy fillér nélkül. Mert ha tudná hogy van, akkor elköltené…….
És akkor nem érezném magam biztonságban.
Csak így vagyok nyugodt.
És én is ezt a tanácsot kaptam 2 évvel ezelőtt, hogy legyen megtakarításom amiről nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!