Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha gyorsan haladunk?
Nincs mire várni. Nyilván esküvőhöz, gyerekhez korai lenne az 5 hónap, de az összeköltözéssel nem veszíthettek.
Mi a férjemmel 4 hónap után költöztünk össze. Nekünk bevált.
6-8 hónap között nyugodtan össze lehet költözni. Viszont ha kétségek merültek azt illetően, hogy gyorsan véget érhet akkor nem igazán lehet az "Igazi" számodra. Azok akik a saját megállapításuk szerint az "Igazival" vannak együtt nem bizonytalanodtak el egy pillanatra se.
Mondjuk én szerintem mint megállapítható az idézőjelekből nem létezik "Igazi". Sok ember szerint több "Igazi" van.
Ja azt hozzáteszem, hogy most még szép minden, a rózsaszín köd vakít, de szakértők szerint mégcsak szerelmesek sem vagytok. Ez a fellángolás ideje és maximum 2 évig tart és ha nem alakul ki szerelem/szeretet keveréke akkor nem is nagyon maradnak együtt a párok szerintük.
Ráadásul az, hogy most összeilletek még mindig nem egyenlő azzal, hogy össze fogtok "örökre" hiszen az ember változik élete során úgy a véleménye is bármivel kapcsolatban.
Tehát nem csoda, hogy a realitás talaján akarsz maradni, nagyon jól csinálod.
Persze félni se kell ha netán félsz hanem élvezni ami adott és időközben kialakulnak a dolgok a maguk természetes módján.
Ha úgy érzed, hogy korai összeköltözni akkor ne költözzetek össze.
Nyilván ha ő az "Igazi" akkor megértő veled szemben!!!
Mi 1 hónap után voltunk így. Aug 28-án találkoztunk először. Onnan kb 2-3naponta. Én 24 ő 26 voltunk. Október 6.-án pedig összeköltöztünk. Szóval kb 1 hónap és 1 hét után.
Azóta eltelt 7,5 év. Ma már a férjem és van 2 gyerekünk.
Szerintem sem gyors. Mi 2 hét ismeretség (nem randizás, beszélgetés, akármi, hanem a bemutatkozáshoz képest 2 héttel később) után költöztünk össze, na AZ gyors volt :D De hasonlót éreztünk, amit te is leírtál, és hát mégis, mire várjunk alapon összecuccoltunk. Májusban 10 évvel ezelőtt. Minden várakozásnak megfelelt.
Amit leírsz, az nem földöntúli dolog, egyszerűen csak megtaláltátok a közös hangot, egymásra tudtatok hangolódni. Ez jó, ez később is sokat segít. Nálunk is ilyen kezdetek óta az életünk, és rengeteget segít a konfliktusokban meg úgy általában mindenben. Azt tudom mondani, hogy a "munka", ami a kapcsolatunk működtetését és minőségének fenntartását jelenti annyiból áll, hogy megszervezzük a gyerekfelügyeletet időben, de amúgy minden ugyanolyan gördülékeny most is, mint korábban bármikor volt.
Szerintem ha úgy igazán összepasszoltok és megtaláljátok egymást, akkor nem para korán továbblépni, mert mégis, minek várni, ha ezt szeretnétek mindketten? Ha meg nem illetek össze mégsem, akkor meg azért jó hamar összeköltözni, mert akkor legalább nem húzzátok tovább az időtöket. Nem igazán érzem a veszélyét a korai összeköltözésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!