Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha gyorsan haladunk?
1-2 hónapja ismertük egymást mikor együtt kimentünk külföldre az anyukájához egy hosszú hétvégére. 3 hónapja ismertük egymást mikor összeköltöztünk. 2 éve ismertük egymást mikor eljegyzés történt. Rá néhány hónappal közösen vettünk házat. És nemsoká lesz az esküvőnk. Hozzánk képest még lassú is a tempótok. 🤭🤣 Vágjatok bele bátran! 🤗
27N 35F
Nem baj. Ahogy érzitek:)
Mi is az érzéseink után mentünk. Azelőtt sose találkoztunk. Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, 2,5 hét ismerkedés után volt az 1. randink. 6 hónap együttlét után eljegyeztük egymást, 1 év múlva pedig össze is házasodtunk.:)
Most már 14 éve vagyunk együtt boldogságban:)
Szerintem mi is összeköltöztünk volna ennyi idő után a most már feleségemmel, de lehet, hogy hamarabb is. Ugyanilyen érzések mentén. :) Csak mi akkor még suliba jártunk, amikor megismerkedtünk, így kellett 2 év az összeköltözéshez.
Nyugodtan próbáljátok meg, úgyis akkor ismeritek meg egymást igazán, ha együtt éltek. :)
Kinél folyamatos téma, hogy korai-e összecuccolni: kettőtök között, vagy itt, esetleg máshol is érdeklődsz?
Én leírom neked őszintén nálunk hogyan zajlott le. Összejöttünk és pár hónapig hol nála, hol nála voltunk, nem siettünk egyáltalán, én úgy voltam vele hogyha kibírjuk úgy, hogy olykor találkozunk, néha vagyunk együtt akkor annál édesebb lesz az egész. A türelem rózsát terem közmondás szerint haladtunk. Ha te hasonlóan gondolkodsz mint mi akkor ne költözz vele össze.
Egyébként vigyázz, jól írta a #15-ös mert ráfázhatsz rendesen. Én szerintem gond, hogy megijedtél, attól tartasz gyorsan befucsolna a kapcsolat. Úgy hiszem, hogy a tudatalatti, a megérzések, a hatodik ( vagy hetedik?) érzék működik és ha jelez neked, hogy el lenne sietettve az egész, magadon csodálkozol, hogy rászedett" arra, hogy megnyílj, te magad se vagy vele tisztában hogyan történt akkor valami nem smakkol.
Én soha nem éreztem úgy magam, hogy nem tudom hogyan bíztam meg benne, egyszerűen adott rá okot, hogy a bizalmat szavaztam neki.
Biztos, hogy minden tökéletes?
Figyeld meg hogyha feldobsz egy komoly témát akkor arra hogyan reagál, de olyan topic is lehetne amit már kiveséztettek hogy vajon másképp vélekedik-e róla, nem-e kapod hazugságon, megjátszáson.
Mellesleg ha kijelented neki, hogy neked korai és ő elkezd "hisztizni" akkor megvan a válaszod, hogy egyáltalán hozzád illő személy-e ő számodra.
Itt sok a sikeres történet, de kár belőlük reményt szerezni, egyikőjük se te, vagy a párod.
Butaság, egyenesen felelőtlenség más sikertörténeteiből táplálkozni!
"Nem félnék attól, hogy most azonnal összeköltözzünk, de egyszerűen ki szeretném még élvezni ezt az időszakot, amikor várjuk, hogy végre találkozhassunk."
Mi is így álltunk hozzá, élvezni akartuk azt az időszakot amikor alig várjuk, hogy együtt lehessünk és nem úgy, hogy tudjuk, hogy otthon, a közös lakásban találkozunk.
Úgy gondoltuk, hogy annak is eljön az ideje és meg is történt 9 hónap környékén.
Hogyha te úgy érzed, hogy még nem jött el az ideje akkor ne tedd meg.
Előre szaladok, jó?
Képzeld el, hogy együtt éltek és még nem vagy kész az eljegyzésre, vagy házasságon belül a gyermekvállalásra. Belemennél annak ellenére, hogy nem tartasz ott "pszichikailag"?
Gondolom nem. Vagyis remélem, hogy nem.
Tulajdonképpen hogyha az ember a másik miatt megy bele valamibe, hogy ne veszítse el és nem saját maga, vagy kettőjükért, de olyan szempontból nézve, hogy az jó neki, illetve nekik akkor általában rá fog fizetni hiszen nincs felkészülve olyan nagy lépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!