Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól döntöttem hogy szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem hogy szakítani akarok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy ideje foglalkoztat a kérdés hogy vajon jól döntök e.

6-7 éve vagyunk együtt a párommal. Együtt is élünk. Megcsalas nem volt sosem. De a kapcsolat sem volt az igazi sosem. Nincs közös témánk, érdeklődési korunk. Nem járunk el sehova együtt. Nincsenek közös programok. Nincs szex. Elvileg szeret de nem érzem. Nincs figyelmesség pl egy születésnapnál. Azonban elmondtam neki hogy ez így nem jó. Többet szeretnék. Több időt egyutt, közös dolgokat együtt csinálni. A válasz jojojo. És jöttek a kifogások hogy miért nem. De nem tudok tovább várni. Boldogtalan vagyok. És magányos. Eldontottem hogy elkoltozom. És pontot teszek ennek a végére. Jól döntöttem?

Köszi a válaszokat.

nov. 25. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából jól. Ritka az amikor innen vissza lehet hozni egy kapcsolatot.

Egyszerűen elmúlt és kész. Ezen nem lehet többet magyarázni.

nov. 25. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél. Csak tartsd is magad ehhez, ne inogj meg.
nov. 25. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem jól döntöttél. Mégis mire kellene ebben az esetben még várni?
nov. 25. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem érezted jól magad, ő meg nem volt hajlandó semmin se változtatni. Lehet ha elmondod, hogy szakítani akarsz, akkor ígérgetni fogja, hogy majd jobban próbálkozik, de ne hagyd, hogy ez eltántorítson. Évekig nem történt meg, nem most fog. Talán ideiglenesen valóban tenne erőfeszítést, de teljesen biztos, hogy nem lenne tartós.
nov. 25. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam, szakítottam. Nem bántam meg.
nov. 25. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Jól döntöttél, csak 6-7 év késéssel.
nov. 25. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Tehát magyarán a kapcsolatodban semmi nem történt, és ebben éltél 6-7 évet?

Ennyi erővel egyedül is lehettél volna. Jól döntöttél

nov. 25. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Jol döntöttél és nem szeret csak kényelmesebb neki így, megcsinálsz dolgokat biztos a házban meg ilyenek..
nov. 25. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen jó döntést hoztál.
nov. 25. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!