Isten ellenes vagyok ha azt döntöttem el, hogy a jövőben nem akarok gyereket? Isten parancsolta meg, hogy sokasokdjunk... Vigyázni akarok a természetre. Így is sokan vagyunk már.
Isten fia meg azt parancsolta, hogy add el a vagyonodat és amit érte kapsz, oszd szét a szegények között. Ennek sem igen teszel eleget.
Szerintem ne bonyolítsd az életed dolgait ilyen teológiai csűrés-csavarással, csak csináld amit jónak látsz.
Nem, nem vagy Isten ellenes.
Persze igazából nem vagyunk túl sokan, csak a Föld rosszul van elosztva az emberek között, ugyanakkor, sok kihasználatlan területek, és sivatagok vannak.
Ezekben az utolsó napokban pedig valóban meggondolandó, hogy az ember vállaljon-e gyermeket vagy sem.
Jézus felhívta a figyelmet arra, hogy olyan nagy nyomorúság lesz, amilyen soha nem volt, amióta csak élet van a földön.
Nem lesz egyszerű sem a várandósoknak, sem a gyermekeseknek.
"Vigyázni akarok a természetre."
Ez egy jónak tűnő szöveg csak nem igaz.Ill. önbecsapásra jó.
Nézz szét mit műveltek az őseid, nézd meg, hogy milyen szankció vonatkozik az adott dologra, és egyből megkapod a nálad létrejövő probléma-gyökerét.+Testkultusz (ami szintén egy dolog következménye)-félti az alakját
Sose csapd be magad, mert egyes egyedül te leszel benne kárvallott.
Én jelen pillanatban azt gondolom: nagyon szeretem a gyerekeket, de hogy mi leszvelem, ha mind három babázni fog, hogy fogok mindegyiknek 100%-ot nyujtani segitségben-arról fogalmam nincs. Mert a minap hallgattam őket és kb. ez a tervük-nekik, ám de nem nekem. Azt hittem majd szépen sorba..Eszembe nem jutott hogy így akarják. Az ember nem fiatalodik..
Nem.
A Bibliában többen nem házasodtak meg és nem született gyerekük (lásd Szt. Pál).
Itt HIÁBA KÉRDEZED!
Mondogatnak össze-vissza minden zöldséget, amitől nekimehetsz a falnak.
Nézz magadba! Gondolj át minden érvet és ellenérvet a gyerekvállalással kapcsolatban és cselekedj aszerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!