Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek már semmit a párom iránt. Vagyis kb testvéri szeretetet/ kötődést.4 év után úgy döntöttem, hogy szakítanom kell. kicsit “élnem” még. Biztosan meg akarja beszélni de én már nem akarok erről beszélni mert feleslegesnek érzem. Hogyan?
Nem baj, legyél határozott. Ha eldöntötted, hogy szakítasz vele, tarts ki amellett. Mikor az exem jött cuccaiért, mert kiraktam miután megcsalt, hozta a virágcsokrot, bőgött úgy, hogy az egész lépcsőház zengett, vissza akarta könyörögni magát, de nem törtem meg. Volt utána lelkiismeretfurdalásom, meg féltettem, mi lesz, ha kárt okoz magában, de rájöttem, hogy nem kell. Túlélte. Azóta elvett egy másik csajt, reméljük őt nem csalta meg.
Szóval sok sikert, nem kell ettől félni, mert ez már jobb nem lesz.
29/n
Mondd el neki, hogy nem szereted már. Kedveled, de ez nem elég egy párkapcsolathoz. Biztosítsd, hogy nem csaltad meg, de nem akarsz már vele lenni. 4 év után tartozol neki ennyivel. Miért akarna könyörögni, meg kompromisszumokat kötni? Csak nem akar talán olyan kapcsolatban élni, ahol nem szeretik.
Minél hamarabb beszélsz vele, annál hamarabb túlleszel rajta. Így mindketten újra tudjátok kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!