Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes lennék, hogy ezért akarok szakítani?
Lefogytam, kikupálódtam, mások is észreveszik, hogy szép lettem. A barátomat kövéren ismertem meg, én lefogytam, ő meghízott. Nem volt önbizalmam, de most már látom, hogy egyrészt helyesebb pasim is lehetne, másrészt ő egész este tvzik, mindig hívtam hogy jöjjön velem sportolni, soha nem jött el, eszi a gyorskajákat stb. Már nem tudok az életmódjával sem azonosulni, sok tulajdonsága idegesít.
Felszínes lennék, hogy jobb pasit szeretnék, akivel az életmódunk is hasonló?
Érdekes, amíg te is dagadt voltál, önbizalomhiánnyal és nem kellettél senkinek, akkor nem voltál elégedetlen a pároddal.
Eleve nem kellett volna vele összejönni, ha ő neked nem felel meg (amúgy teljesen jogosak az elvárásaid, csak nem most kell kitalálni őket, amikor hirtelen rájössz, hogy a szamár helyett lovat is kaphatsz már).
Mielőbb szakítsál. Rúgnám ki a párom, ha így gondolkodna:) Ezek szerint soha nem éreztél semmit iránta. Kellett aki dug és ez jutott:)
Most már jobb pasit érdemelsz:)))
Az biztos jobban fog dugni, de villogni lehet vele:)
Arról egy szót nem írtál, volt egyáltalán valamikor érzelem.
Jobb pasinál sem az érzelem a fontos ezek szerint:))
Nem hozzád való a gyerek.
Ő leragadt a ,,dagi" mindsetnél.
Először vond meg a szexet tôle,hogy így már nem kìvánod mint férfit és vagy változtat vagy menjen keressen magának egy hasonló nőt.
Èrezze,hogy kellesz a jobbnàl jobb paliknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!