Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van mindenből. Nem akarok élni. Utálom az összes felszínes embert és, hogy senkim sincs. Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 22:03
1/44 anonim válasza:
Én is.
Àt van bszva a fejem állandóan.
3/44 A kérdező kommentje:
Nekem is. Csak én nő vagyok.
2014. ápr. 22. 22:04
4/44 anonim válasza:
Nem. Nincs elegem semmiből, élni akarok, nem utálom az embereket, és van valakim :)
5/44 anonim válasza:
engem is átbasztak, meg nincs senkim, mégis elvagyok magamnak, ne utáld az életet, foglald le magad valamivel :)
6/44 anonim válasza:
Mi a baj?
Amúgy... igen, jelenleg elég hasonlóan vagyok, csak pasiként. Két éve nem tudott megfogni senki komolyabban, akinek meg korábban sikerült, azokban sorozatosan csalódtam.
A reményt azért ne add fel. Vannak még értelmes emberek... valahol... tőlünk nagyon messze :D
8/44 A kérdező kommentje:
ezen a bolygón nincsenek értelmes emberek... vagy legalábbis ritka
2014. ápr. 22. 22:08
9/44 anonim válasza:
De, vannak. Mondjuk tény, nagyon ritka. Ez viszont még nem ok ahhoz, hogy megund az életed. Mennyi idős vagy egyébként?
10/44 anonim válasza:
Vagy csak mindenki azt kapja amit megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!