Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van mindenből. Nem akarok élni. Utálom az összes felszínes embert és, hogy senkim sincs. Más is így van ezzel?
Szia. Nekem is volt ilyen időszakom, amikor mindenből és mindenkiből elegem volt, nem bírtam az emberekes még az utcán sem. Komoly és mély depressziós időszak volt. Nem bírtam egy légtérben lenni sem a családommal, sem ismerősökkel, úgy éreztem mindenki kihasznál, átver, és hasonló.
Bevallom nekem 3 dolog segített: a kutyám, az idő és a pozitív hozzáállás. (persze nem azt mondom, hogy meg se állj az első állatkereskedésig, háziállatot csak felelős döntés után érdemes venni, de tényleg segít hogyha van valami amivel eltereld a figyelmedet és ami felvidít)
Nézőpont kérdése az egész. Próbálj meg pozitív gondolkodással változtatni ezen. Hitesd el magaddal, hogy Te is vagy ugyanolyan értékes mint mások. És ugyancsak fontos, hogy megtanuld önmagadat elfogadni és szeretni, ahelyett hogy ezt másoktól várd. Így idővel könyebb lesz, meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!