Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok vele, de még mindig szeretem. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátom megcsalt, és ezt nem tudom neki megbocsátani. Még együtt vagyunk, és még mindig szeretem. Jobb lenne nélküle, ezt tudom. De nem tudok vele szakítani. 8 éve vagyunk együtt, ő az első barátom. És félek, hogy megbánnám ha elhagynám. Ti mit tennétek a helyemben? Meg tudnátok neki bocsátani, vagy akármennyire is szeretnétek, elhagynátok? A válaszokat előre is köszönöm!
Én 24 vagyok most, a barátom 26.
2018. jún. 16. 22:24
1/5 anonim válasza:
Ha ha, imadom az ilyen ostoba kerdeseket.
2/5 anonim válasza:
Lol. És ez hol a Tini párkapcsolat kategória? Bár ha ilyen buta vagy akkor megértem.
3/5 A kérdező kommentje:
A kérdést azért írtam ide, mert a Tini párkapcsolatokat szokták a legtöbbet megnézni, és olvasni. Bocsánat e miatt. :/
2018. jún. 16. 22:31
4/5 anonim válasza:
Én elhagynám. A bizalmamat egyszer lehet csak eljátszani, plusz ha egyszer megcsalt, megcsalhat bármikor újra, hiszen úgy is visszafogadod. Tudom, könnyen beszélek, de szerintem így csak feleslegesen szivatod magad tovább.
5/5 anonim válasza:
Szakítasz,vagy elfogadod,hogy időnként előfordul a félrelépés a részéről.Esetleg bevontok 3. felet az ágyatokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!