Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok vele, de nagyon sajnálom és nem akarom egyedül hagyni, mit tegyek?
tudom hogy az nagyon osszetorne ha elhagynam. Rajtam kivul senkie nem lenne, mert mentalisan elegge problemas, csaladja nem igazan van es barstai sincsenek. En vsgyok az egyetlen fontos az eleteben
de sajnos reszemrol mar elmultak az erzesek
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy-két hónapig lehet húzni egy ilyen kapcsolatot.
Én pl megvártam a szakítással, hogy a pasim lediplomázzon, mert nem akartam, hogy a szakítás befolyásolja azt, amiért éveken keresztül dolgozott. Vagy ugyanígy nem túl humánus valakivel aznap szakítani, amikor meghalt az anyja.
Szóval én egy-két hóbapnyi látszatkapcsolatot nem tartok ördögtől valónak, ha olyan a szituáció.
Na de ha egy permanens állapot miatt félsz a szakítástól az nem pálya. Nem a te felelősséged normális életet biztosítani a párodnak.
Egyetértek az első hozzászólóval.
+ magad ne áldozd be, ezzel sem magadnak nem teszel jót, sem neki
4
Teljesen más egy házasság 10-20 év után, mint a családaslapítás előtti állapot. Abba nem szabad úgy belemenni, hog már akkor sincsenek érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!