Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm egyedül szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm egyedül szeretne lenni, ezért szakítani akar velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt mostani párommal kb. 2 hete kitalálta, hogy szakítani szeretne. Elmondta normálisan, hogy nagyon szeret engem, nincs más ember az életében és nem is akar, de most fogalmazodott meg bennem a gondolat, hogy 15 éve folyamatosan csak kapcsolatban van és soha nem volt még 3 hónapnál tovább egyedül, ki szeretné próbálni az milyen érzés, úgy érzi neki most erre van szüksége. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert nagyon szeretem őt és nem szeretnék vele szakítani. Mit tegyek valaki tud erre valami megoldást? Egyáltalán az ember miért vágyik arra, hogy egyedül legyen?

28F

2022. jún. 15. 12:35
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Azt mondja moat csak saját magára meg a munkájara akar komcentrálni meg szeretné tudni milyen szinglinek lenni. Amikor nincsen semmi olyan érzés, hogy a párodnak meg kell felelni.
2022. jún. 15. 12:37
 2/22 anonim ***** válasza:
98%

Nem nagyon tudsz mit tenni, ő már eldöntötte, hogy inkább szeretne egyedül lenni, mint veled. Ha annyira szeretne, amennyire te őt és ha tényleg jól érezné magát a kapcsolatotokban, akkor nem szakítana veled. Az egyetlen amit tehetsz az az, ha méltósággal elfpgadod és tovább lépsz.

Én is inkább egyedül vagyok, mint egy olyan kapcsolatban ami nem teljesen kielégítő minden téren. Az egyedüllétnél csak a nagyon különleges kapcsolat jobb, ami elég ritka.

2022. jún. 15. 12:39
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudsz semmit tenni. Most büntetlenül szeretne szexelni minden következmény nélkül. Engedd el,nem tehetsz ellene. Annyi.hogy véletlen se engedd vissza. Élje csak ki magát.
2022. jún. 15. 12:41
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, hogy besokallt. Ezért kellett volna az előző szakítása után várnia több időt, mielőtt összejön veled, és nem 15 évig, folyamatosan kapcsolatban élni különböző emberekkel. Mindegy, neki most jött el ez a pont, és tudom, hogy fáj, hogy te iszod meg a levét, de tiszteletben kell tartanod a döntését.
2022. jún. 15. 12:42
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudsz mit tenni. Ha tényleg szeretne, akkor nem merülne ez fel benne.
2022. jún. 15. 12:43
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az egyetlen, amit tenni tudsz, hogy feltáró kérdésekkel egy mély beszélgetést folytatsz. Ennek két kimenetele lehet: lehet, hogy ő rájön a problémája valódi okára, vagy te rájössz a probléma valódi okára - szerencsés esetben mindkettő megtörténik. Ennek lehet akár olyan kimenetele is, hogy meggondolja magát, de nem számítanék rá.
2022. jún. 15. 12:47
 7/22 anonim ***** válasza:
28%

Megtennéd, hogy 3 nap múlva visszajösz és megírod mi lett a vége? Addig is leírom szerintem mi lesz, habár nem akarom most látnok/mentalist imidzsben tündökölni, de nagyobb összeget teszek rá, hogy ez lesz:

"Nagyon szeretlek meg minden, de most egyedül akarok lenni...nyilván ha szeretek valakit és boldog vagyok vele, akkor vágyom rá, hogy szakítsak vele és egyedül lehessek, ne nevess kérlek ez nem bullshit". Fájdalmas búcsú, majd 3 nap múlva mit ad Isten, látod a fészen, hogy kapcsolatban, valami másik farokkal. Eddig tartott a nagy egyedüllét...és hát pont mázlija volt, mert 3*24 óra után pont kezdte megunni az egyedüllétet, erre nem pont akkor jött a másik csávó? Hát az ég rendelte így, mert jött egy új csávó, ő meg mit ad ISten épp szingli, adta magát a helyzed XD. De az is benne van a pakliban, hogy az "egyedül lét" már hetek óta farkalgatja életed szerelmét. Hidd el, ismerem ezt, ilyenkor a férfi hajlamos azt hinni az ilyen "szeretlek és éppen ezért szakítok veled ,hogy egyedül lehessek" baromságokra, hogy valamiféle megismerhetetlen női szeszély paradoxonok...lóf@$zt. Talált jobbat...vagy legalábbis amelyikről azt hiszi jobb. Örülj, hogy szabadulhatsz a ribitől, élvezd ki eggyel kevesebb szar ember maradt az életedben!

2022. jún. 15. 12:53
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

"Mit tegyek valaki tud erre valami megoldást?" = Hogyan írhatnám felül a döntését?

Sehogy. Tartsd tiszteletben. Ha van benned valódi, ÖNZETLEN szeretet iránta (mint másik ember iránt), akkor tudomásul veszed, hogy most már az egyedüllét lenne jó neki, és elengeded.

2022. jún. 15. 12:55
 9/22 anonim ***** válasza:
97%
Emberként persze szerethet, de nem szerelemből, mert akkor nem akarna szakítani. Itt nagyon nem tudsz mit csinálni, mint beletörődni és elfogadni, hogy ő nem akar veled lenni.
2022. jún. 15. 12:59
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a barátnőd, hogy 15 éve kapcsolatban van?
2022. jún. 15. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!