Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egyedül szeretne lenni, ezért szakítani akar velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2.5 éve vagyunk együtt mostani párommal kb. 2 hete kitalálta, hogy szakítani szeretne. Elmondta normálisan, hogy nagyon szeret engem, nincs más ember az életében és nem is akar, de most fogalmazodott meg bennem a gondolat, hogy 15 éve folyamatosan csak kapcsolatban van és soha nem volt még 3 hónapnál tovább egyedül, ki szeretné próbálni az milyen érzés, úgy érzi neki most erre van szüksége. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert nagyon szeretem őt és nem szeretnék vele szakítani. Mit tegyek valaki tud erre valami megoldást? Egyáltalán az ember miért vágyik arra, hogy egyedül legyen?
28F
2022. jún. 15. 12:35
21/22 anonim válasza:
Akkor mondjad neki, hogy költözzön! Nekem van olyan ismerősöm, ahol egy lakásban laknak+gyerek és anyuka nem szexel mert van egy hivatalos barátja.
22/22 anonim válasza:
Akkor b@$zd ki a p!csába, menjen ha annyira akar. Tutod mikor hagynám, hogy szórakozzon velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!