Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm egyedül szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm egyedül szeretne lenni, ezért szakítani akar velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt mostani párommal kb. 2 hete kitalálta, hogy szakítani szeretne. Elmondta normálisan, hogy nagyon szeret engem, nincs más ember az életében és nem is akar, de most fogalmazodott meg bennem a gondolat, hogy 15 éve folyamatosan csak kapcsolatban van és soha nem volt még 3 hónapnál tovább egyedül, ki szeretné próbálni az milyen érzés, úgy érzi neki most erre van szüksége. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert nagyon szeretem őt és nem szeretnék vele szakítani. Mit tegyek valaki tud erre valami megoldást? Egyáltalán az ember miért vágyik arra, hogy egyedül legyen?

28F

2022. jún. 15. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem szeret. Teher vagy neki.
2022. jún. 15. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ez történt velem is. A csaj 15 éves korától kapcsolatban volt. Ebből velem 12 évet. Majd közölte, hogy elköltözik és egyedül akar lenni. A probléma annyi ezzel az egésszel, hogy ha az életed felét egy adott szituban töltötted akkor nagyon nehezen tudod definiálni magadat a jól megszokott szituáción kívül. Két nap alatt eltűnt az életemből minden előjel nélkül. Mit ad isten a nagy egyedülléte kb. 1 hónapig tartott. Később megkeresett és kiderült, hogy diagnosztizáltan kapcsolatfüggő. Ennek az egésznek 4 éve és még mindig szenvedek miatta. Nekem nem sikerült fordítanom ezen a dolgon. Egyedül kevés ehhez az ember.
2022. jún. 15. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor nincsen semmi olyan érzés, hogy a párodnak meg kell felelni."

Itt van a kutya elásva.

2022. jún. 15. 13:44
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Kiszeretett belőled. Ebben hazudott neked, a többi meg csak duma. Senki se hagyja el a szerelmét, ha az nem vétett ellene. Azért vonzza a szingliség izgalma, mert te nem vonzod.
2022. jún. 15. 14:05
 15/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
45%
8: Elengedném én a mindenkorit adott kontextusban... Lenne 72 órája a sz*rjait kipakolni tőlem, ami marad, az a kuka mellett fellelhető - míg a kutris/kukás el nem választ(ja). Mindezt az önzetlen szeretet jegyében. :)))
2022. jún. 15. 16:29
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Aztán majd szingli lesz, és rajon, hogy semmi értelme nem volt csak emiatt szakítani 😅 Egyáltalán nem olyan buli, mint ahogy az elő van adva
2022. jún. 15. 17:19
 17/22 anonim ***** válasza:
17%
Hazudik, azért ezt kérd rajta számon, és ha megint hazudik, csapj oda neki
2022. jún. 15. 18:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én elvagyok egyedül. Nem szeretnék kapcsolatot.
2022. jún. 16. 20:08
 19/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
18: De te nem is hülyíted a másikat.
2022. jún. 16. 21:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Igazából elmondja nap mint nap ezeket a dolgokat, de ugyan úgy együtt alszunk minden este és a szexel sincsen probléma. Teljesen össze vagyok zavarodva miért ilyen velem. Egyszer olyan mintha nem akarna szakítani aztán rájön az 5 perc és elmondja 3x egymás után, hogy ez ennyi volt, de a semmiből és kérdezi mikor költözünk már külön, de semmilyen lépést nem tesz hogy ez megvalósuljon. Nem néz albérletet meg semmi. Eddig nem volt ilyen nem tudom mi lett vele. Állítja nincs senki más az életében csak egyedül akar lenni.
2022. jún. 16. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!