Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom játszott az exével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom játszott az exével PS-en. És ez nekem probléma? (Többi lennt)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Amikor összejöttem mostani párommal az előző kapcsolatát elmesélte nekem. Végig szapulta exét, mennyire nem szerette milyen idióta volt stb… A napokban láttam és olvastam, hogy PS-en beszélgettek, írtak egymásnak játszottak is. Többször is megkérdezte, hogy milyen a napja stb és viccelődtek is ilyen erotikus formában. Én teljesen kiakadtam és megkérdeztem mi ez az egész. Mondta, hogy ennek semmi jelentőssége nincs és csak játszani akart meg csak poénkodtak. De mondta, hogy nem érdekli az exe és az se, hogy hogyan van csak játszani akart. Kérdeztem, hogy ha nem érdekli, hogy van és az elején végig szapulta nekem és idiótának tartja akkor miért akart vele játszani? Erre csak annyi volt a válasza, hogy nem tudja, csak játszani akart, de nem vele. Kérdeztem tőle többször, hogy hol van itt a logika? Nem tudott rá értem és választ adni csak azt, hogy nem tudja.

En most úgy érzem napok óta magam, hogy fel tudnék robbani és csak ezen kattog az agyam.

Ha valakitől nem szeretnék valamit és nem érdekel engem akkor hagyom a francba, nem írok rá és nem keresem.

Teljesen úgy élem meg, hogy hátba szúrt engem. Nem tudom, hogy nyugtassam le magam.

Hogyan lépjek túl rajta?

ma 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lépnék túl ezen.
ma 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Hamarosan szexelni fognak és mindegy nekik, hogy képben leszel, vagy sem.
ma 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A párod szabad ember, nem a tulajdonod.
ma 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Én sem lépnék túl ezen.

A párod tényleg szabad ember, biztosítsd róla, hogy teljesen szabad legyen. Onnantól azzal játszhat, akivel csak szeretne, és te is!

ma 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csírabánat a csóka.. keress inkább egy normális palit..
ma 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szakíts vele. Téged ugyanígy kibeszélhet. Nesze neked valentin nap.... Sajnállak.
ma 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!