Mobilon játszottam egy játékkal. Végig mentem rajta, majd leszedtem. Később újra telepítettem, de az összes eredmény bent maradt, mintha nem is lett volna leszedve és újra telepítve. Hogyan tudnám megoldani a problémát?
Alkalmazások/a játék neve/ tárhely/ adatok törlése.
Vagy magában a játékban kell keresni az elölről kezdés lehetőségét
Attól hogy a játék fájljait törlöd, a mentések, fényképek róla stb általában külön helyen vannak mentve, pont azért ha letörlöd és valamikor újra telepítenéd ne a nulláról kelljen kezdeni.
A másik az online játékok, ott egy szerveren vannak a fiókod adatai, ha abba jelentkezel be akkor a szerveren mentett állást tölti be.
Bár könnyebb lenne ha leírtad volna a nevét.
Androidnál:
Keress rá az alkalmazások között a "Play Játékok" szóra, és a találatok között nyisd meg. Nekem a beállítások alatt hozza "egyéb" címszó alatt. Nyisd meg.
Itt a Google Play profilodat hozza, lent van olyan, hogy bejelentkezés áttekintése. Arra menj rá, ezután látod a játékokat, ahová a profiloddal beléptél. Keresd meg a játékot és menj a módosításra.
Három lehetőség van ott. Mindig használja a google profilt, mindig kérdezzen rá, kijelentkezés. Az utóbbinál gyakorlatilag kireseteled a játékot, minden mentett állás törlődik. Persze ha később beállítod, akkor a legutóbbi mentés visszatöltődik. Gondolom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!