A tegnapi nap folyamán megvásároltam a GTA5-öt, este még fel is telepítettem és elindítom, aztán kidob egy hibát. Ezt Írja:? Próbáltam már újra telepíteni, eredménytelenül. De a social clubot sem indítja el a böngészőm, Ilyenkor mit lehet tenni?
Nem ismerem a játékot, de a "hiba" az valami regisztrációt kér, hogy azért nem tudsz átszani, mert még nem vagy regisztrálva illetve bejelentkezve a Social Club-ra
bár gondolom erre Te is rájöttél
Nincs valami readme, vagy ilyesmi amiben le van írva?
Köszönöm a fordítást én mondjuk másra gondoltam,De az a baj hogy amikor rá szeretnék menni a Rockstar Games Social Club Weboldalára(Link: [link] Nem tölt be,,Ezt írja:Ez a weboldal nem érhető el
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Én arra gondoltam hogy a sáját internetünk a Tp-Linkes routerünk nem engedi át..Mert megnéztem apukám gépén de ott se tölti be.Testvérem gépén se.Meg se a telefonjaink..
Most direkt kipróbáltam régi Ooperával (csak mert az van mosz éppen megnyitva) nálam simán behozta az oldalt :)
(Invitel 15/0,9 internet, ZTE ADSL modem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!