38 hetes vagyok és a méhszájam 2222 még magasan van de fel van puhulva! Csütörtökön még nem, de tegnapi vizsgálatnál már érezte az ujjával a baba koponyáját! Elöző este nagyon égett és fájt a derekam túl vagyok a nehezén?
38 hetes vagyok és a méhszájam 2222 még magasan van de fel van puhulva!
24.hét óta fekszek mert akkor 3100ra kinyiltam,így a felét végig feküdtem +magnecitrici+seduxen hogy ne nyiljak tovább!
de azota keményedek
1 hete hagytam abba a gyogyszereket
és fokozatosan nyiltam ki!nyákdugom ma és tegnap este ment el
pár napja naponta keményedek görcs nélkül,néha erős derékfájásom is van!
az orvos tegnapi vizsgálatnál érezte a baba koponyáját
arra lennék kíváncsi hogy ezekből adodóan számithatok e esetleg nem annyira fájdalmas gyors szülésre?könnyebb szülés? most akkor a szülőcsatornában van már? Tul vsgyok akkor a nehezén?
első baba
Nekem a 22. héttől volt nyitva a külső méhszájam, cx:3100 (amire a doki azt mondta semmi gond vele, a lényeg hogy a belső és középső zárt és nem is rövidült meg ).Neked mi miatt kellett a gyógyszer, fekvés ugyanilyen érték mellett. ?
A kímélésről annyit, hogy ilyen állapotban repültem és nyaraltam : sétálós városlátogatás kikapcsolódás volt nagy hőségben. Tovább nyílni október végén a 36. héten kezdtem, ekkor lett 3210 az értékem(tehát a belső még akkor is zárt volt !!!) , majd november 10-én 37+2 naposan 2222...A kiírt napon született meg, pedig otthon tettem-vettem, turiba jártam,sétáltam. Igaz a 16-17. hét környékétől a biciklizéstől és a szextől el voltam tiltva barnázás miatt. (bár az is megszűnt miután már nem dolgoztam ).
Alapvetően könnyű szülésem volt: az első fájásom este 6-kor volt, hajnali 1:26-kor született meg a kisfiam ( 1/2 10-kor mentünk be a kórházba, addig otthon voltam )
köszönöm a válaszokat!
már este is keményedek görcs nélkül!
nemtudom hogy jo az hogy csak keményedek és érzem a méhösszehuzodást hogy görcs nincs?
korházban 123 ig mért a gép én 100-as összehuzódásnál is csak feszülést éreztem!még kérdezték is hogy nem fáj e
nagyon félek
attol félek nehogy megáljon a 2222nél és eltolodjon a vajudás 10-12 órára
fájdalomtól félek
+ alacsony a vérnyomásom és ha jol tudom akkor nem kaphatok epidurált!
persze csak akkor kérném ha már tényleg nem birom
de reménykedem hogy a derekamon kívűl más nem fog fájni
nagyon köszönöm!
remélem olyan lesz mint a tied!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!