Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnapi vizsgálat óta vérzek,...

Tegnapi vizsgálat óta vérzek, fáj a derekam, és hasmenésem van. Mennyi az esélyem, hogy végre kibújik a pici fiam?

Figyelt kérdés
Nagyon jó lenne végre, mert bentragadt. De még azt sem mondhatom, hogy lusti, hiszen egésznap ténykedik odabent, ami ugye egyre fájdalmasabb. Biztos nem fér el, és én hiába mondom neki, hogy kint tágasabb, makacs, mint az apja, és nem hallgat rám. Kicsit reménykedem ezekben a jelekben, bár az is igaz, hogy legkésőbb pénteken megindítja a doki, de én nem akarok már pose-ra járni, és befeküdni sem akarok. Persze tudom én, hogy a legkevésbé sem tudom befolyásolni. Már mindent kipróbáltunk, amit csak javasoltak, de semmi. Most megyek sétálni egy nagyot, kb 1 km/ ez igenis nagy táv három nap túlhordás után/. Köszönöm, ha valaki válaszol.
2008. dec. 2. 07:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,nekem a kesmenés eléggé gyanús,füleg ha mostanában nem volt,mert az ezt jelenti,tisztulsz,ami a közelgő szülés jele lehet :) Én úgy gondolom,hogy nem sok van már hátra,egyébként akár a fájások,akár a magzatvíz elfolyása is olyan hirtelen bekövetkezhet,hogy huhh:)!

Kitartás és könnyű szülést kívánok:)

2008. dec. 2. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia.A fiúk általában ráérősebbek.Én 10 hete szültem,előtte egy hétig hasmenésem volt és hánytam, 28.-dik héttől nyitva voltan 1 újjnyira és mégis indított szülésem volt.Ne aggódj úgyis kijön ha akar de valószínű,hogy jól érzi magát a pocidban:)Azon se izgulj ha beindítják mert az is fantasztikus,mert akkor már tudod hogy már nemsokára karodban a kisfiad.És én úgy vettem észre az ismerőseim között hogy akinek indították a szülését azoknál a babák sokkal ragaszkodóbbak és folyamatosan anya karjában akarnak lenni.Nálunk is így van de én nem bánom:)Könnyű szülést és jó babázást
2008. dec. 2. 09:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most értem haza a sétából, még mindig bent van. Igazatok van, baba még bent nem maradt, legkésőbb úgyis kibújik pénteken.
2008. dec. 2. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!