Gaszto-vizsgálat negativ. Mégis hasmenésem van hónapok óta. Okozhatja pár pohár esti bor? Mely alkohol nem bántja a beleket?
Szeinrtem okozhatja. És a sör is bántja, és a kávé is.
Azé tudom, mert vastagbél gyulladásom volt 3 évig, és mikor nem ittam ezeket 2-3 hónapig, akkor egész meggyógyultam, aztán néha ittam, és másnapra kész voltam megint és kezdhettem előről. Emellett még diétázni is kellett. Kenyeret se ehettem, az se volt jó. Csak graham lisztből, meg ilyenek :/
"Gaszto-vizsgálat negativ"
akkor hogy is volt az? laktózos vagy ?
én javasoltam volna a borban lévő Szorbin savnak utánanázni. (tartósító, van, amiben nincs, pl tartóskenyérben van)arcod nem rajzosan vörös / fehér? mint a pillangó)
nem hülyeség - van, akinek ez a baja, csak rengeteg idő volt rájönni.
60 éves nő
két év eltelt azzal, hogy: vásárlási napok után ekcéma, viszketés a háton, szemvörösödés, a végén már a fehérje nem látszott a bevérzéstől.
orvos: bevérzett, mert cipelt, csöpögtessen ... fél év ... bevérzett, mert huzatot kapott a buszon, csöpögtessen ... fél év ... bevérzett, mert klíma van az áruházban, csöpögtessen ....hatás: semmi
CSAK azt nem mondta, hogy a tünetek azért jöttek, mert a vásárlási napok után ZABÁLT tartósított MŰkajákat.
+ vérnyomáscsökkentőt elkezdte szedni, tünetek tartósodtak, ekcémás kéz felülfertőződött ++ antibiotikumok a gombára vagy vírusra, tünetek erősödtek.
orr, szeme folyt, bedugult
fülorvos: szed vérnyomáscsökketőt? igen, attól lehet??? Hááááttttt .... elhagyta
fél év várakozás a gasztroent. vizsgálatra (SZTK)
tejcukor semmi, tejfehérje semmi, ordítás: Maga mi a francnak jön ide, viszi az OEP pénzét, semmi baja nincs.
haza sírva, tapasztalt családdoki (aki látta addig is) Jé, véres a szeme, allergia! étel? más?
2 hét CSAK BARNARIZS (tisztulás)
utána fokozatos hozzátáplálás, figyelés (tünetek 72 órára jelentkeznek, tehét nem egyszerű)
3. év húsvét, 1 dl bor
arca ijesztő, hol hullafehér, hol vörös
bőrgyógyász újra: hát miért nem mondta, hogy a bortól ez jön elő??!!!!! szorbin sav, meg formaaldehid... (tiltó lista keresztallergia paradicsom, mogyoró, tartósítószeres kaja, stb)
Azért nem mondtam, mert nem szokam inni.
bolti tej, vaj, margarin kilőve
felvágott kilőve
csokik, kekszek kilőve
bizonyos kenyerek kilőve
kész, félkész kaják elfelejteni
gyógyszerek kilőve
testi érintkezés kikészített bőrökkel -táska, csizma, óraszíj kilőve
bolti tőkehús otthoni MEGMOSÁSA után: gyulladt kéz (tartósítóba mártják) megoldás: neylonkesztyű mindenre
eszik: piaci tej, saját olvasztott kacsazsír, zöldségek, krumpli, bab, káposzta, stb.
Bocs, hogy értetlenkedek, de most akkor hogy is van ez? Az még oké is, hogy felteszed a kérdést, és válaszolóként köszönöd meg a válaszokat. De kérdezőként egyszer azt írod, hogy a laktóz a tuti megoldás, közvetlen alatta pedig hogy a stressztől volt.
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!