Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemmel közös kasszán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel közös kasszán vagyunk. Gyűjti a legókat, ami nem olcsó, mondván befektetési céllal.(Nem hiszem, hogy valaha is fog eladni belőle.) Én baromi jól keresek, de gyűlölöm a munkahelyem és nem is bírom már fizikailag. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyunk 2 millió értékben vett legókat összesen. Mondván, hogy ő többet keres, megérdemli. Nem tartom igazságosnak, hogy én meg közben megdöglök a munkahelyemen, mondván kell, hogy én is jól keressek. De miért tegyek ennyit a családi kasszához, ha ő közben legókat vásárol? Nem igazán tudok túl lépni ezen, mivel nekem semmi drága hobbim nincs.

ma 12:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%
Múltkor nem kaptál elég választ?
ma 12:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Válts munkahelyet. Miért akarsz ott maradni, ahol megdöglesz?

A legonak ehhez semmi köze. Hadd örüljön neki a férjed.

Te minek örülsz az életedben?

ma 12:25
 3/24 anonim ***** válasza:
63%
Én már írtam, hogy függő. Az első válasz az enyém volt. Írtam azt is hogyha nem akar változtatni akkor nincs más választásod mint a válás.
ma 12:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Itt a kérdésed, olvasgasd át a válaszokat.

ma 12:27
 5/24 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem oké hogy közös kassza, de kellene hogy legyen megtakarításod.

Nagyon rosszul keresek, de mégis tettem félre amiről nem tud a férjem és én így vagyok jól.

Ő szórja a pénzt, ezt is elszórta volna.

Úgyhogy sok év alatt 4 millióm mégis van már.

Ha te jól keresel, akár havi 200at is tudsz félretenni.

Értékpapírokba is lehet tenni, nem kérsz értesítőt és csak te tudsz róla.

És soha nem tudhatod, lehet hogy 5 év múlva lesz egy autóra való, vagy bármi.

Legyen a hobbid a befektetések amiről ő nem tud.

ma 12:28
 6/24 anonim ***** válasza:
25%

Azt meg nem kell tudnia hogy mennyi a fizetésed.

Hazudj kevesebbet, mond hogy áthelyeztek.

Ha elkezdesz befektetni, mindjárt lesz kedved bejárni a munkahelyere. Mert én is csak azért viselem el a sok szemét kollégát mert a fizetésem egy részét saját célra használom.

ma 12:30
 7/24 anonim ***** válasza:
59%

Ugyanmár, válás LEGO miatt?

Mikor a fogyasztói társadalomban évente egy kevésbé jómodú háztartás is milliókat költ haszontalan göncökre, mert tervezetten elavuló elektronikára?

Emberek éves szinten 2-300 ezreket fizetnek streamingért, hogy az agymosó amcsi szemetet nézzék, amitől csak még több haszontalan dolgot (autó, ruha stb) fognak vásárolni?

Kérdező: ha rossz a munkahelyed, miért nem hagyod ott? Mitől rettegsz?

A baj veled van, csak kivetíted a férjedre.

Ha majd megszorultok, eladja a LEGO-it. Nem értem mitől tartasz.

Egyébként meg, ha az fáj h csak neki lehet, akkor vegyél te is ezt azt (a női ruha, ékszer és smink sokkal drágább mint a lego) vagy menjetek nyaralni a közös pénzből.

ma 12:31
 8/24 anonim ***** válasza:
81%
Most az a bajod, hogy évek alatt 2 milliót költött a hobbijára, hogy neked nincs hobbid, vagy, hogy rühelled a munkád, de dolgoznod kell? Minden embernek megjár a hobbi. A feleségemnek csak a számítógépe 700 ezer fölött volt, én könyveket gyűjtök amiből egy sorozatni 150-200 ezer. Ha ennyire zavar a hobbija váltsatok külön kasszára. Minden hónapban befizettek egy X összeget közös számlára amiből fizetitek az ételt, rezsit, stb-t, a maradék a saját számlátokon marad és arra költitek, amire akarjátok.
ma 12:31
 9/24 anonim ***** válasza:

Azért utálod a munkád mert valaki más költi el a fizetésedet.

Havi 200at fektess be tegyél el magadnak. És kamatozik is. Ne tudjon róla a férjed.

ma 12:34
 10/24 anonim ***** válasza:
Válj el ha nem tetszik vagy ne is legyetek közös kasszán.
ma 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!