Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítanátok valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítanátok valakivel, ha nélküle teljesen egyedül maradnátok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 3,5 éve vagyok együtt a párommal, de már legalább fél éve azt érzem, hogy nem vagyok már szerelmes és sokszor inkább idegesít. Viszont rajta kívül szó szerint nincs senkim. A családomból már nem él senki (pedig még csak 23 vagyok).. ez egy nagyon hosszú és szomorú történet, de az a lényeg, hogy a párom volt a legnagyobb támaszom és segîtőm az utóbbi 3 évben. Nélküle nem is tudom mihez kezdenék, lehet hogy magányomban a 3. nap feladnám az életemet… de közben Vele sem vagyok már boldog. Egyébként barátaim sem nagyon vannak, elkoptak egyből az egyetem után. Nem tudom mihez kezdjek, hogy lehet ennyire magányosan boldogulni az életben? Utálom, hogy szó szerint rá vagyok utalva teljesen, mert nincs másom.
2021. nov. 24. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj fiatal vagy még, nagyon sok ember fog még jönni és menni életed során. Az hogy most nincs senki más “bizalmasod” nem azt jelenti hogy már soha nem is lesz. Lehet egy ideig nagyon fájdalmas lesz a magány, de ha azon túl leszel és találsz olyan embereket akik mellett boldog vagy akkor hálás leszel magadnak, hogy nem ragadtál bele a megszokottba ami nem elégített ki, csak azért mert féltél az ismeretlentől.
2021. nov. 24. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, amit konkrétan hiányolsz a kapcsolatodból?
2021. nov. 24. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Szia Kérdező, szerintem a szitut kezeld két külön problémaként! Ha együtt laktok, akkor beszéd meg vele, hogy már nem vaghy boldog , szakítani akarsz és rendezzétek a lakhatást! Ha külön laktok, akkor legalább ezt megúszod.

1) Szakíts vele, mondd el a dolgokat úgy, ahogyan leírtad- hogy szereted, hálás vagy neki, ő lényegében az egyetlen kapcsolatot, de már nem vagy vele boldog. És vedd tudomásul, ha a szakítás után ő esetleg minden kapcsolatot megszakít veled, mert ez benne lehet a pakliban sajnos... 2)Sürgősen kezdj kapcsolatokat kialakítani/feleleveníyteni! Régi évfolyamtársak, kollégák, gyerekkori barátok, szomszéd, itteni levelező társak, stb és kezdj új társaságopkba járni. Sportklub, könyvtár, nyelvtanolyam, főzőszakkör, bármi, ahová emberek járnak... Ennyi. És szerintem fontos, hogy a két dolgot kezeld külön: szakítasz, mert már nem jó, barátokat keresel, mert nincsenek. Ne várd, hogy az egykori párod barátként maradjon melletted.( ha marad, mázli, de nem lehet elvárás.) Sok sikert neked!

2021. nov. 24. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi a szakmád?
2021. nov. 24. 15:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Közgaszdászként végeztem, de most HR-en dolgozok egy nagy online kereskedelmi cégnél
2021. nov. 24. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Jaj már itt is, Toborzas 2021
2021. nov. 24. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerezz 1-2 értelmesebb barátnőt, és költözzetek össze.
2021. nov. 24. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert az így megy, hogy hipp hopp szerzek egy-két barátnőt és összeköltözünk :D
2021. nov. 24. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért hogy menne?
2021. nov. 24. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Szakíts, majd találsz barátokat, de inkább egyedül mint egy rossz kapcsolatban.
2021. nov. 26. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!