Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túl fogom tenni magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl fogom tenni magam rajta?

Figyelt kérdés
Életem első valóban komoly kapcsolata most ér a végéhez. Rengeteg probléma gyűlt össze sajnos és közben rá ébredtem, hogy ettől csak jobbat érdemlek. Jegyességünket tervezem a következő héten felbontani és új életet kezdeni. Nincs jövőnk együtt míg nem képes újra össze szedni magát és józan és becsületes életvitelt folytatni. Közben viszont teljesen össze törtem. Nem tudtam milyen szerelmesnek lenni míg ő meg nem jelent. Szörnyen érzem magam, hogy nem képes mellettem talpra állni. Úgy érzem részben az én hibám. Nem tudom képes leszek e ezen túl jutni valaha. Szörnyen félre ismertem és nagyon mélyen csalódtam benne. És talán némi képp magamban is. Helyre lehet jönni egy ilyen után?
ma 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Túl ha túl akarsz rajta lépni.
ma 17:46
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Így, hogy fejben nyitvahagyod, meg feltételekhez kötöd már most az újrakezdést, így bezony nehéz lesz.

Önmagad hibáztatása meg valamilyen addikciós betegségért szerintem baromság.

Alkoholista a fricid legalább?

ma 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves #2

Sajnos most már kimondható, hogy igen. Pánikbeteg, alkoholista, gyógyszereket szed nem dolgozik. Már nem tudom tovább csinálni ezt.

ma 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feláldoznod az életedet senkiért, kérdező. Nem tudod két ember helyett húzni a szekeret, ami néha még kettőnek is nehéz. Ha meg ezeket eltitkolta vagy menet közben változott meg, akkor főleg nem vagy köteles benne maradni. Férfiként írom ezt, de tényleg nem vagy hibás. Megpróbáltad, úgy látom erőn felül, de nem ment, el kell engedni.
ma 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Eleinte miattam állt talpra. Most viszont fél éve komolyabban iszik és kerüli a munkát is. Kozben elvárja, hogy eltartsam és fizessem az adósságait is mikor én tanulok dolgozok és még őt is kiszolgálom. Ha veszek házat legyen 50-50 tulajdonú mert el vesz majd de közben 3x mondta le az anyakönyvvezetőt. Én ebbe belerokkantam már. Kisemmizett. Tőlem és a családjától is lopott, hogy ihasson. A tb je sincs fizetve mert nem telik rá. Nem bírom már ezt....
ma 18:06
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem is kell.

Tipli, gó.

ma 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

"Nem bírom már ezt...."

A leírtak alapján ezt már eddig sem szabadott volna csinálnod.

Zárd le ezt mielőbb, és próbáld meg elfogadni és feldolgozni, hogy nem a te feladatod és felelősséged, hogy egy felnőtt embert a hátadon cipelj, amígy bele nem szakadsz, miközben ő nem akar változtatni az életvitelén.

Koncentrálj arra, hogy talpra állj érzelmileg, lelkileg és anyagilag, és ne hagyd magad érzelmileg mapiulálni, ha újra ígéretekkel próbálkozna, hogy így meg úgy megváltozik, csak maradj vele.

Gonodolom, ebből a fájdalmas tapasztalatből tanultál, és ezek után nem kezdesz olyan emberrel párkapcsolatot, akivel nem kölcsönösen támogatjátok, segítitek egymást, aki nem hozzáad az életedhez, hanem elvesz belőle.

ma 19:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem ilyen volt. Úgy 1 évvel ezelőtt kezdődött minden. Addig semmi gond nem volt.

ma 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!