Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítanátok valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítanátok valakivel, ha nélküle teljesen egyedül maradnátok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 3,5 éve vagyok együtt a párommal, de már legalább fél éve azt érzem, hogy nem vagyok már szerelmes és sokszor inkább idegesít. Viszont rajta kívül szó szerint nincs senkim. A családomból már nem él senki (pedig még csak 23 vagyok).. ez egy nagyon hosszú és szomorú történet, de az a lényeg, hogy a párom volt a legnagyobb támaszom és segîtőm az utóbbi 3 évben. Nélküle nem is tudom mihez kezdenék, lehet hogy magányomban a 3. nap feladnám az életemet… de közben Vele sem vagyok már boldog. Egyébként barátaim sem nagyon vannak, elkoptak egyből az egyetem után. Nem tudom mihez kezdjek, hogy lehet ennyire magányosan boldogulni az életben? Utálom, hogy szó szerint rá vagyok utalva teljesen, mert nincs másom.
2021. nov. 24. 15:31
1 2
 11/11 czovek1973 ***** válasza:

Emberi dolgokhoz keveset értek de én a köv. sorrendet javaslom:

- #3-mal szinkronban, de a sorrendet csereld fel:

- akiket már ismersz/ismertel keresd fel. Egyszerre úgyis csak egyhelyre tudsz menni. Először olyat keress fel, akivel nagy volt a szimpátia. Meg fogja érteni, H rég nem látott, neki is 10⁰0 más dolga van. DE örülni fog a látogatásnak!

Beszélgetés közben térj ki arra, mit a volt kozos ismeroseitekrol.

Ezzel is előrébb vagy: megvan a köv. ismerős.

- Az első vacsora/kiruccanás ajánlatot fogadd el vmelyik megkeresett ismerosedtol. Párod is hivhatod, de nemigen fog menni. Akkor is menj!

És innentől megvan a rés a pajzson. És a fenti elven bovitsd az ismeretsegeket.

- Újakra eleinte nem lesz időd, mert az a régiek felelevenitesere fog menni. Új kapcsolatokat a régieken keresztül fogsz szerezni.

Ebben jól fogsz haladni, mivel HR-es vagy. Kitartás, pár nap az átfutási ideje a folyamatnak.

- Akit keresel, ő meg egyszer csak ott lesz az orrod előtt.

Kitartást, és Boldogságot kívánok!

2021. nov. 26. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!