Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesíti, hogy "jól" viseltem a szakítást? Miért nem tudja elengedni?
Figyelt kérdés
Januárban szakítottunk a volt barátnőmmel. Túl sok törés pont volt kapcsolatunkban. Túlzottan másfelé tart és tartott az életünk. Mikor leültünk megbeszélni a dolgot még aránylag higadtan kezelte. Azt éreztem, hogy ő talán jobban is akarta ezt a szakítást. Még aznap elköltözött az egyik barátnőjéhez. Összepakoltam a cuccait és elpostáztam neki. Lezártam a közös dolgainkat kellett 1-2 hét mire helyre ráztam magam de azóta élem az életem. Február elején felhívott a barátnője utána meg az anyja, hogy az exem teljesen "padlón van" mentálisan és érzelmileg is. Megmondtam nekik értem amit mondanak de igazából kettőnk között már nincs semmi és nem is akarom, hogy legyen. Nyilván én lettem a gonosz, nem törődöm szemét a szemükben. Február közepén elmentem Skóciába(ritka de vannak még filléres repjegyek) töltöttem fel pár fotót instára. Erre rám írt exem. Írt egy kis regényt ami kb. arról szólt, hogy hiba volt a szakítás de biztos soha nem is szerettem ha "már most" utazgatok meg jól érzem magam. Márciusban előléptettek, LinkedIn-en megváltoztattam a pozíciómat. Akkor felhívott habogott valamit a telefonba. Kérdezte, hogy viselem a szakítást, hogyan tudok ennyire nyugodt lenni egyedül a kapcsolatunk után. Elsőre azt hittem segítség kell neki feldolgozni a helyzetet. Ilyen nagyot ritkán tévedek. Igazából 20 perc alatt számonkért, újra meg akarta próbálni, elküldött a búsba és ezek variációi. Ezek után minden ismerősét és elérhetőségét tiltottam de mai napig probálja velem felvenni a kapcsolatot. Viszont közvetve jeleztem neki, hogy erre nekem semmi igényem nincs.ma 18:22
2/5 anonim 

válasza:

Nálad élt, most meg egy barátnőhöz kellett landolnia... ergo utána tapasztalta meg, hogy te milyen jó kis ugródeszka/biztonság/könnyebbség voltál az életvitelében, egyedül most nem érzi, hogy valahova eljutott az életben, talán nem is tette, és mivel nem bírja elviselni, máson - rajtad vezeti le a feszültséget.
Amúgy valóban nem voltál szerelmes, ez tény. Fáj neki.
3/5 anonim 

válasza:

Egy picit a régi énemet látom meg benne. Én szerintem ő eleve nem akart szakítani, csak amikor leültetek beszélni akkor helyeselt neked. Lehet ő nem érezte annyira mélyen ezeket a töréspontokat, illetve nem érezte akkora problémának, hogy másfele tart az életetek. Azt hihette neked idő kell és majd írsz neki, aztán mikor látta nem így lett, ideges lett. Kettő dolog lehet vagy eleve nagyon szeret(ett) téged, szerelmes volt és ő rosszul éli meg a szakítást és még most tudatosult benne, hogy ennek végleg annyi. A másik meg hogy kapcsolatfüggő és nem érzi, hogy egyedül önállóan most tudna boldogulni így szüksége van rád. Nyilván az egojának sem eshet jól, ha ilyen beállítottságú, hogy neked szakítás óta felfelé ível az életed.
4/5 anonim 

válasza:

Illetve amit kihagytam, hogy gyerekesen gondolkozik még.
5/5 anonim 

válasza:

Az ilyen féreg azt akarja, hogy látványosan szenvedj, könyörögj, alázd magad, hogy a kis törékeny egójának legyen miből építkeznie.. Még jó, hogy nem adtad meg neki ezt az örömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!